Ludovic Orban: Românii vor scoate bani din buzunar dacă vor vrea vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2

Ludovic Orban: Românii vor scoate bani din buzunar dacă vor vrea vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2

Ludovic Orban a declarat că românii vor scoate bani din buzunar dacă vor vrea vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2.

Statul va mai susține vaccinarea gratuită doar o scurtă perioadă de timp, iar după aceea cetățenii din România vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a se imuniza împotriva Covid-19.

În momentul actual, românii se pot vaccina gratuit la centrele special pregătite cu vaccinurile deja aprobate și autorizate.

„Și așa noi organizăm vaccinare gratuită, statul român suportă toate costurile vaccinării. E o situație excepțională, mai facem asta o perioadă de timp, până ajungem la un nivel de imunizare de grup. Dar, până la urmă, se va merge pe mecanismul, de exemplu, de la vaccinarea pe gripă, unde numai persoanele vulnerabile sunt vaccinate gratuit, celelalte categorii vor trebui să se vaccineze că e răspunderea lor. E vorba de sănătatea fiecăruia', a precizat Ludovic Orban.

De asemenea, liderul PNL a menționat că „într-un viitor oarecare' vaccinul se va putea face contra cost, iar românii care nu s-au vaccinat acum vor fi nevoiți plătească pentru a-și asigura protecția împotriva virusului ucigaș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri