Anne Osborne, femeia care mănâncă de 29 de ani doar fructe. Cum arată acum

Anne Osborne e femeia care de 29 de ani mănâncă doar fructe. De dimineața, la prânz și seara, aceasta are un meniu bine pus la punct bazat doar pe diverse fructe. Iată cum arată aceasta acum!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Anne Osborne are acum 52 de ani și locuiește în Australia, mai exact în Queensland. În urmă cu aproximativ 29 de ani, aceasta a luat o decizie drastică și neașteptată. A renunțat la carne, lactate, legume. Ce consumă? Femeia se hrănește acum doar cu fructe!

Anne Osborne nu trece peste acest stil de viață nici atunci când vine vorba despre evenimente importante cum ar fi petrecerile de familie, Crăciunul sau Paștele. Și atunci are grijă la alimentație.

Ce mănâncă într-o zi Anne Osborne

Femeia își începe ziua cu un fruct de mango și o jumătate de pepene galben, un mic dejun ce are cel mult 200 de calorii. Apoi, la gustare servește banane, iar prânzul e alcătuit din avocado. Cina cuprinde două fructe de mango, ce nu au mai mult de 300 de calorii. Practic, femeia nu consumă mai mult de 1500-2000 de calorii pe zi și are mare grijă să se hidrateze din plin, scrie a1.ro.

„Mă simt energică și sănătoasă cu această dietă. Ador să mănânc doar fructe și să am o astfel de dietă. Cred că toți am fost făcuți să trăim cu o dietă bazată pe fructe. Atunci când alegi să mănânci doar fructe vei simți că nu ești sătul pe deplin, așa cum te simți dacă mănânci carne, legume și alte alimente. Dar cu timpul ajungi să te obișnuiești și să înțelegi mai bine beneficiile acestui stil de viață', a dezvăluit Anne Osborne, potrivit metro.co.uk.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri