Luciana Indre, prezentatoarea de la Prima TV, s-a luptat cu cancerul la sân: „Am simțit un nodul în timp ce făceam duș”

Luciana Indre, prezentatoarea de la Prima TV, a vorbit depre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu un an. Ea a avut cancer la sân, o formă agresivă a bolii.

Prezentatoare a mers la un control de rutină, iar rezultate au fost bune. La o lună, Luciana Indre a simțit un nodul în timp ce își făcea duș și a mers de urgență la medic. A fost consultată din nou și asigurată că totul este în regulă. Ea a simțit ceva că nu este bine și a cerut părerea unui alt specialist, care i-a spus că are cancer la sân.

„Anul trecut, la controlul de rutină din luna iunie analizele erau perfecte. O lună și ceva mai târziu, la final de august, am simțit un nodul în timp ce făceam duș. A doua zi m-am și dus la un control ecografic, dar medicul mi-a spus să merg liniștită acasă, pentru că nu e ceva care ne îngrijoreze, probabil doar o dereglare hormonală.

Nu m-am liniștit însă și am insistat, așa că m-a chemat din nou la control după trei săptămâni. Am simțit că este ceva în neregulă și că ar fi mai bine să mai cer o altă opinie. Îmi doream de mult timp să fac o emisiune cu dr. Angelica Chiorean, unul dintre cei mai buni specialiști pe senologie și viața a făcut să ajung la ea pentru un alt motiv.

Din realizator, devenisem pacient. Am văzut în privirea ei când m-a atins cu ecograful că ceva nu e în regulă. «E cazul să te gândești la un medic oncolog!» au fost cuvintele care mi-au schimbat viața în doar câteva minute', a povestit Luciana Indre pentru Click!.

„Fiecare zi care trecea până la începerea tratamentului era vitală'

„Mi-e greu și acum să retrăiesc primele săptămâni după diagnostic, pentru că nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Totul se petrecuse foarte repede și trebuia să parcurg urgent toate etapele de investigații, pentru că am avut un tip de cancer extrem de agresiv. Fiecare zi care trecea până la începerea tratamentului era vitală.

De unde am găsit puterea? De la Dumnezeu. Atât! L-am simțit alături la fiecare bătaie a inimii, în fiecare lacrimă! Îl imploram să mă ajute să mă fac bine. Așteptam rezultatul de la PET CT, care urma să arate dacă există sau nu metastaze.

În momentul în care mi s-a spus că nu s-a extins și sunt șanse mari de vindecare, mi-am recăpătat speranța. I-am mulțumit Domnului, mi-am îmbrățișat tatăl si așa am mers mai departe', a declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Deși s-a temut pentru viața ei și s-a gândit că ar putea muri, tratamentul pe care l-a urmat și a dat rezultate a făcut-o să aibă speranță.

„Desigur! Dar din fericire au fost momente izolate, în special atunci când treceam printr-o  nouă serie de investigații. Așteptarea rezultatelor era o furtună de emoții, de gânduri, de neliniști!

Apoi veneau rezultatele, răspundeam bine la tratament și tumoarea se retrăgea, așa că îmi recăpătăm încrederea. Vedeam zilnic alte cazuri mai dificile, paciente care nu se simțeau bine nici după tratament și pentru care întregul proces era doar o prelungire a vieții…', a povestit aceasta.

Luciana Indre, prezentatoarea de la Prima TV, s-a luptat cu cancerul la sânSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare'

Din fericire, Luciana Indre a reușit să se vindece și să scape de această problemă de sănătate. Prezentatoarea de la Prima TV merge o dată la 6 luni la control și urmează tratamentul prescris de medici.

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie.

Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare, dar un rol important l-au avut medicii, care au minimizat aceste efecte. Contează foarte mult să ai încredere în cei care te tratează, în medicina de astăzi și în Dumnezeu', a spus prezentatoarea despre vindecare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete