Carmen Șerban reacționează după ce s-a zis că are un copil pe care îl ține ascuns: „Au provocat multă supărare familiei mele”

Carmen Șerban s-a sărturat să audă informații false despre ea și a decis să pună punct speculațiilor. Cântăreața neagă care un copil pe care îl ține ascuns, așa cum s-a zvonit la un moment dat.

Sătulă să apară informații neadevărate despre ea, Carmen Șerban a decis să vorbească despre subiectele care au deranjat-o. Artista crede că titlurile false sunt puse pentru a duce cititorul în eroare.

„Informațiile false nu sunt de folos nimănui, iar cei care fac asta cu bună știință sunt oameni fără caracter și ieftini. Postările acestea, bazate pe minciuni senzaționale și publicate sub un titlu de senzațional, sunt făcute intenționat în scopul de a se încasa bani de pe urma vizualizărilor… și se fac bani mulți, de ordinul a mii de euro, când o postare merge foarte bine. Nu doar de pe urma vizionărilor pe YouTube sau TikTok se fac bani… acum și Facebook-ul generează venituri financiare prin programul Meta', a declarat Carmen Șerban, pentru WOWbiz.ro.

carmen-serban-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Problema este că cititorii sunt mințiți cu nerușinare și le este exploatată partea emoțională, întrucât ei se bucură sau suferă pentru un artist drag sau apreciat', a mai dezvăluit ea.

La un moment dat s-a zvonit că artista ar avea un copil pe care îl ține ascuns. Carmen Șerban a negat informațiile apărute și a precizat că familia ei este afectată despre neadevărurile care apar la adresa ei.

„S-a scris despre mine, de nenumărate ori, ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund… și multe altele. Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei.

Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare aduc jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie', a explicat ea.

Cântăreața a mărturisit că în anul 2003 și-a înregistrat numele la OSIM. Carmen Șerban a luat legătura și cu avocatul ei pentru a o ajuta să nu mai apară informații greșite despre ea.

„Numele CARMEN ȘERBAN este un BRAND legal și oficial înființat, fiind înregistrat ca marcă la OSIM România, din anul 2003. Zilele trecute m-am întâlnit cu avocatul meu și am discutat puțin și despre acest aspect în care numele meu este folosit abuziv și neautorizat, fără acordul expres al titularului mărcii CARMEN ȘERBAN', a mărturisit artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete