Dani Oțil, mărturisiri uluitoare din copilăria sa: „M-au închis într-o cameră”

Dani Oțil este unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV. Caracterul său l-a ajutat să intre la inima românilor și de fiecare dată când povestește ceva din viața sa o face cu mult umor.

De când a devenit tătic, Dani Oțil este foarte preocupat de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea puiului de om, de îngrijirea și educația sa. Odată cu paternitatea, simpaticul prezentator și-a adus aminte de copilăria sa. El a declarat că nu a fost un copil tocmai cuminte și plângea foarte mult, comparativ cu fratele său care era mult mai liniștit.

Dani Oțil a povestit chiat în emisiunea pe care o prezintă cum l-a lăsat mama lui să plângă, iar unchiul său încerca să-i ofere acesteia sfaturi prețioase, în lipsă de alte resurse.

„Eu d-aia am buricul mai scurt afară, eu n-am buricul înăuntru, de la plâns. Atunci nu exista neoatolog, au existat, dar era unul. Nu existau specialiști și nu exista Facebook, asta mi-am dat seama, mama a greșit foarte mult că m-a născut atunci, că nu era Facebook ca să întrebe nebunele.

Și am dat peste un unchi de-al nostru care era foarte mare în Universitatea Politehnică. Nu la Medicină, că nu am avut rude le Medicină. Am considerat că unchiul este deștept. Era foarte deștept, citea 400 de pagini pe zi.

A întrebat la o masă `Ce facem cu ăsta? Că plânge`. Fratele meu era foarte liniștit și calm. Unchiul a zis: `Bă, eu am citit undeva că în anumite faze ale vieții trebuie să-l lași să plângă, scoate plânsul din el și o să se rezolve’. Unchiul voia să zică două, trei ore. Plângeam fără motiv, mama n-a auzit ultima parte, legenda spune că am plâns trei zile și trei nopți. M-au închis într-o cameră, că au zis că este un experiment asta în Pitești', a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

În ceea ce-l privește pe fiul său, Dani are planuri mari pentru el, însă acum a declarat în stilul său caracteristic că nu va repeta greșelile părinților lui, însă dacă micuțul va plânge îl va muta în garaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete