E oficial! Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea: „Nu se pune problema de dușmănie”

După mai bine de un an de zile de speculații, acum a venit confirmarea că Loredana Groza și Andrei Boncea, tatăl fetei sale, s-au despărțit după un mariaj de mai bine de 20 de ani de zile.

Loredana Groza și Andrei Boncea nu au mai apărut împreună de o lungă perioadă de timp, de aici și zvonurile despre divorțul lor. Ei erau căsătoriți din anul 1998 și au împreună o fiică, pe Elena Boncea.

Speculațiile au apărut de multă vreme, însă Loredana Groza nu a făcut deloc declarații pe marginea acestui subiect. A păstrat tăcerea chiar și acum, însă Vasile Groza, tatăl ei, a dat-o de gol cu privire la separarea de soț.

Vasile Groza a declarat pentru Cancan că fiica sa și fostul soț au o relație normală și că personal nici el, nici artista nu-s interesați unde s-a mutat acesta. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil', a spus acesta.

loredana-groza-divort-andrei-boncea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce a transmis Loredana Groza acum un an de zile, după ce s-a zvonit că a divorțat

Conform Capital, divorțul Loredanei Groza de Andrei Boncea s-ar fi produs cu mult timp în urmă. Cei doi ar fi fost separați încă din 2019

„Lorena și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret’, au dezvăluit pentru Capital câteva surse.

După aceste zvonuri neconfirmate de niciunul dintre cei doi soți, Loredana Groza a postat în mediul online o melodie pe care a lansat-o acum câțiva ani, ale cărei versuri redau o poveste de dragoste care s-a sfârșit. Din nou a lăsat loc de interpretări.

„Cad lacrimi pe hârtie

Valsul lor îmbie dorul ascuns în mine

Zac așa de-o vreme

Și fug iar de probleme

Nu reușesc să uit, să uit de tine

Și nu mai vreau zilele, nopțile să le pierd

Pe străzile goale să alerg

Vreau să mă-ntorc la tine

Viața mea întreagă se destramă dacă nu ești și tu

Cu brațele deschise

Mă-nvelești în vise

Hai, hai, hai, du-mă-n Rai Iubirea mea’, sunt versurile piesei pe care Loredana Groza a pus-o la Instastory, potrivit Wowbiz.

Loredana Groza și Andrei Boncea au ajuns în fața altarului în 1998 și au format o familie timp de 23 de ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 24 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete