Lora, schimb de replici cu Adina Alberts: „Cred că ai ratat esențialul”

Adina Alberts a comentat declarațiile făcute de Delia, mai exact că nu își dorește copii. Lora a intervenit și ea și i-a luat apărarea artistei.

Declarațiile Deliei Matache despre faptul că nu vrea să facă copil au stârnite multe controverse în mediul online. Adina Alberts, medic estetician și soția lui Viorel Cataramă, a postat un mesaj pe contul de Facebook, unde i-a transmis artistei că mai are timp să se răzgândească.

„Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile. Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață. Este IUBIRE și ÎMPLINIRE! Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă. Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie! Delia, mai e încă timp', s-a exprimat celebra doctoriță Adina Alberts.

După ce a văzut mesajul, Lora a reacționat imediat și i-a răspuns Adinei la mesajul public:

„Draga mea dragă, sfaturile prieteneşti de o astfel de intimitate, pe uterul și viața altei femei, nu se dau pe Facebook. În „meseria' ei are mai multă „energie nouă' decât ar putea duce un om fără această vocație. Deci nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belşug.

Cred că s-a săturat să răspundă la întrebarea asta. A epuizat toate motivele. Și cred că cel mai cinstit e să înțelegem că există şi această perpectivă. Pup'.

„Draga mea, mai citește încă o data postarea… Cred că ai ratat esențialul', i-a răspuns Adina Alberts artistei.

lora-7-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum a anunțat Delia că nu vrea copii

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!’, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete