Lora regretă că s-a căsătorit cu Dan Badea! Iată ce spune despre relaţia cu Ionuţ Ghenu

Lora regretă că s-a căsătorit cu Dan Badea! Iată ce spune despre relaţia cu Ionuţ Ghenu

Lora și-a uimit fanii cu o schimbare radicală de look. Cântăreața renunțat la blond și aproape că este de nerecunoscut. Ea a revenit la nuanţa de păr pe care o avea înainte de a deveni celebră. Artista a mărturisit că această schimbare reprezintă o reîntoarcere la începuturi.

Lora susține că dacă ar putea da timpul înapoi nu s-ar mai fi căsătorit cu Dan Badea. Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro Tv, Lora a dezvăluit că regretă căsnicia cu fostul ei soț, Dan Badea.

Lora regretă căsătoria cu Dan Badea

Ea vorbit despre despărțirea de fostul soț și a mărturisit că a simțit că nu el este alesul, dar totuși a acceptat să facă pasul pentru a-şi da şansa de a fi fericită.

'Brunet – e de fapt o reîntoarcere la cum eram înainte. Nu te căsători că nu e el (n.r. dacă ar fi să-şi transmită un mesaj ea). Noi cred că simţim foarte multe lucruri. Simţi că ceva nu e ok, dar nu poţi să nu-ţi dai seama. Lora s-a îndrăgostit de Ionuţ. Pe Lora nu o mai doare stomacul. Poate doar uneori de la atâţia fluturi. Important este să ne găsim echilibrul', a declarat Lora.

Cântăreața a mai spus că transformarea radicală de look, de la blond la brunet, înseamnă de fapt o revenire la ea însăşi. Lora a revenit de fapt look-ul pe care îl avea înainte de a deveni celebră.

Pentru a vedea cum arată acum Lora, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete