Interviu exclusiv ADDA – ”Mamele de băieți sunt niște leoaice cu un soi de al șaselea simț”

Adda

Din momentul în care a fost lansat, proiectul I wonder și-a dorit două lucruri – să dezvăluie fața nevăzută a vedetelor, în care generozitatea și firescul sunt la ordinea zilei și să aducă speranță copiilor bolnavi susținuți de Fundația Ringier. Una dintre artistele care se alătură din luna martie magazinului cu surprize www.iwonder.ro este ADDA.

ADDA este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria pop românească, în special pentru piese precum „Îți Arăt Că Pot', „Nu plange, Ana' și „Se Vede Pe Fața Ei', ultima fiind lansată chiar anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților. „Se Vede Pe Fața Ei' este o melodie cu mesaj curajos, care vorbește cu sinceritate despre una dintre problemele societății noastre: căsătoria din interes. Piesa este scrisă din perspectiva unor sfaturi pe care le-ar da o mamă fiicei ei, după experiența unei căsnicii eșuate.

Am vorbit cu ADDA despre mesajul puternic al piesei și ce a inspirat-o:

  1. Piesa „Se vede Pe fața Ei' este un îndemn al unei mame care își dorește ca fata ei să nu repete greșeala ei de a se căsători din dragoste. Căsnicia povestită în piesă pare să o fi lăsat pe mamă goală atât financiar, cât și emoțional. Ești mamă de puțin timp, în viitor tu ce sfaturi ai avea pentru băiețelul tău legat de alegerea femeii cu care să-și petreacă tot restul vieții? 

ADDA – De multe ori stau și mă gândesc la cum voi fi peste 20 de ani. Sper să fiu prietena băiatului meu. Aș vrea aibă încredere în mine și să se deschidă în fața mea. Cu siguranță îl voi sfătui să aleagă mereu cu inima, fie că e vorba de relații sentimentale sau carieră.

adda

  1. După ce ai devenit mamă ce crezi că s-a schimbat la tine din punct de vedere muzical? Crezi că versurile tale au devenit mai mature, mai serioase datorită schimbării de la femeie la mama?

ADDA – Într-adevăr m-am maturizat și am mai mult curaj să îmi asum ceea ce sunt. De multe ori mă consider o nuca în perete, chiar am o piesă pe album cu titlul ăsta. Anumiți oameni din industrie mi-au pus o ștampilă pe frunte ca fiind o cântăreață nișată. Mă miră puțin acest lucru, având în vedere că am peste 140 de milioane de vizualizări pe canalul meu de Youtube. Eu vreau să fac muzică sinceră și mă bucur mult că rezonează atât de mulți oameni cu mine.  

  1. Ai spus că sursa inspirației piesei tale este societatea în care trăim. În ce fel crezi că o să se dezvolte societatea noastră când băiețelul tău o să devină bărbat în toată regula?

ADDA – Cred că mai rău decât acum nu se poate. Sper! Posibil ca la un moment dat să se producă un click uriaș și oamenii să se întoarcă la adevăratele valori. Dacă nu, asta e. Ne adaptăm.

  1. Versurile piesei sunt scrise de tine. În afară de societate, ca un tot unitar, ai fost inspirată de o experiență personală atunci când ai scris „Se vede Pe Fața ei'?

ADDA – Sincer, nu. Deși cunosc femei care fac asta, nu m-am gândit neapărat la ele.

  1. Acum că ești mamă, crezi că ai simți dacă viitoarea ta noră ar vrea să se căsătorească cu băiețelul tău din interes? Cum te-ar face să te simți acest lucru?

ADDA – Eu mereu mă uit in ochii oamenilor atunci când comunic cu ei. Ochii nu mint niciodată. Oricum mereu am considerat că mamele de băieți sunt niște leoaice cu un soi de al șaselea simț. Sper doar să nu ajung în cealaltă extremă și să o terorizez pe săraca fată.

interpreta adda

  1. Crezi că viitoarele piese o să abordeze teme la fel de curajoase precum „Se Vede Pe Fața Ei'?

ADDA – Am foarte multe piese. Țin la ele foarte mult. Mereu îmi place să transmit un mesaj important, indiferent de subiectul piesei.

  1. De ce ai lansat-o tocmai de Ziua Îndrăgostiților? 

ADDA – Nu a fost ceva programat. Așa a fost să fie și nu am schimbat data pentru că ni s-a părut chiar amuzant și ironic să o lansăm atunci. 

  1. Crezi că tinerii din ziua de astăzi aleargă mai degrabă după bani și faimă decât după o poveste de dragoste reală? De ce?

ADDA -O, da! Așa este! Pentru că de mici ni s-a inoculat ideea că trebuie să ajungi cineva! Să fii cel mai bun! Să faci ce nu au reușit părinții! Să faci mulți bani! Ideea aceasta a venit din mai multe locuri, nu doar din casa părintească. O auzim și o vedem peste tot. Suntem în Epoca Vitezei și ni se oferă multă informație. Fetele sunt prea complexate și ar face orice le stă în puteri să arate bine. Dar chiar dacă dragostea a devenit un subiect tabu în 2017, toată lumea încă o caută.

  1. Susții că fetele trebuie să își asculte mereu inima. Dar ce faci dacă ți se întunecă gândurile și din cauza dezamăgirilor devii ahtiată după bani, în detrimentul dragostei?

ADDA – Înseamnă că tot pe tine te răzbuni până la urmă. Nu neg că se poate întâmplă. Niciodată nu știi ce îți rezervă viața. Important este să realizezi și să încerci să repari greșelile până nu e prea târziu.  

  1. Ultimul an și un pic a fost destul de important pentru tine. Ai devenit nevastă, mamă și ai continuat seria de clipuri cu confesionale, de pe canalul tău de Youtube. Crezi că toate schimbările au avut un impact puternic asupra pieselor tale? 

ADDA – Tot ceea ce s-a întâmplat a avut un impact puternic asupra mea. Am început să conștientizez că merg în direcția potrivită și am prins mai multă încredere în mine. Toată lumea mă felicită pentru realizările mele, deși uneori nici nu-mi dau seamă de cât de importante sunt lucrurile pe care le fac sau de numărul lor. Mereu mă gândesc în viitor, la următorii pași. Soțul meu îmi spune mereu că ar trebui să mă bucur mai mult de prezent și să nu îmi mai fac atâtea griji pentru viitor.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete