Lora, mesaj emoționant după decesul mamei sale: „Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele”

Lora și mama eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Artista Lora (37 de ani), pe numele său real Laura Petrescu, și-a clădit în scurt timp o carieră de succes în industria muzicală a țării noastre.

Mama solistei s-a stins din viață recent, în urma unei îndelungate lupte cu cancerul. În aceste momente, alături de cântăreață sunt fratele și partenerul ei, Ionuț Ghenu.

Lora, mesaj emoționant după decesul mamei sale

În mediul online, în dreptul unei fotografii din copilărie în care apare alături de mama ei, Lora a scris câteva rânduri pe care mama ei i le-a rostit în vara anului trecut.

„«Ca să respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniștit. Ai început să te agiți după 3 noaptea, iar, când s-a făcut lumină afară, ai hotărât să mă convingi că vei scoate nasul la soare.

N-am fost prea agitată, îmi frecam spatele ca să mai atenuez durerea. Am fost organizată, am aranjat cu un vecin să mă ducă cu mașina la spital, cu băgăjelul.

Totul a fost exact la timp, am trecut și de faza cu sala de travaliu, fără urlete jenante, iar, la 10:30, când ți-am auzit piuitul, m-am liniștit complet …”

„Putere îți doresc și gânduri bune, protecție divină și ajutor necondiționat de la cei ce te iubesc”

„Erau alții în jur care începuseră agitația. Prioritatea imediată era păpica, ori eu n-aveam ce să-ți dau …

Ai fost alăptată de o altă mămică din salon până am avut eu lapte. Următoarea grijă a fost numele …

Alt circ, altă bătălie pe care am câștigat-o cum-necum. Mi-au cam ieșit treburile așa cum am vrut, și mă gândesc acum că Dumnezeu m-a ajutat pentru că am fost rezonabilă, n-am cerut imposibilul … și cu siguranță tot Dumnezeu ne-a adus împreună.

Suntem un „tot” destinat să facă bine în viață asta, atât cât se poate și cui merită … să împrăștiem iubire acolo unde e teren fertil, și unde nu mai pot eu, să fii tu!

Putere îți doresc și gânduri bune, protecție divină și ajutor necondiționat de la cei ce te iubesc! Știu că vei fi cu siguranță un OM adevărat!» – Mama, 23 iulie 2019”.

„Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele”

În comentariile aceleiași postări, artista mai scrie: „Vreau să știți că încerc .. știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria.

În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că pământul se învârte fără mine.

Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea.

Mi-ați scris mulți în perioada asta .. mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului ..

Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc”.

Foto: Instagram

Citește și:

Probleme de sănătate pentru copiii Ancăi Serea: „Febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap”

Irina Shayk, declarații în premieră despre relația cu Bradley Cooper: „Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav”

Trecutul întunecat al lui George Burcea: a fost abuzat în copilărie. Acum a inițiat o campanie împotriva violenței domestice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete