Lora, clipe de coșmar în Bali! Infectată cu un virus mai periculos decât COVID-19!

LoraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, Lora (38 de ani) a dezvăluit că, în timp ce se afla în Bali, a fost infectată cu virusul Dengue.

Lora, clipe de coșmar în Bali! Infectată cu un virus mai periculos decât COVID-19!

Febra dengue este cunoscută și sub numele de „febra oaselor rupte” deoarece durerile osoase pot fi atât de intense încât creează senzația că oasele se rup.

Printre simptomele acestei boli se numără febra, durerile de cap, erupțiile cutanate asemănătoare celor care apar în cazul rujeolei și durerile musculare și articulare.

„Țin minte că m-am panicat la un moment dat. Și-am căzut în genunchi și-am început să plâng și m-am rugat foarte tare să mă ajute Dumnezeu. 

Pe mine mă așteptau oamenii să filmăm videoclip în România. M-așteptau să facem treabă. (…)”, spunea artista.

Artista, atacată de un șarpe veninos

„A venit un șarpe foarte veninos la noi într-o noapte. Un șarpe care în mod normal este foarte rar la vedere. Nu iese de unde e locul lui.

Nu vine niciodată spre oameni. Se numește banded krait. (…) A venit spre noi cu capul ridicat. Am început să aruncăm spre el cu tot felul de furculițe, să-l speriem.

A luat-o spre altă parte și venea spre noi. Era noapte. Venea spre lumină. Spre oameni. Cu capul sus. Foarte rar se întâmplă.”

Ulterior, localnicii le-au spus Lorei și lui Ionuț că în apropierea lor se află un templu, iar că șarpele venise să le transmită un semnal.

„Da, sigur. Asta voia șarpele.”

S-a rugat să aibă covid, nu febra dengue

După, toți prietenii perechii rămași și ei în Bali au făcut febră. „Eu n-aveam nimic. Era să cad din picioare de șoc, am crezut că este covid.

Nu înțelegeam ce se întâmplă. M-am retras. Mi-era rău. Am început să plâng, m-am super panicat.

M-am rugat, dacă e să fie vreun virus, să nu mă îmbolnăvesc și eu odată cu toată lumea. Când se fac ceilalți bine, e ok. Ca să poată să aibă cineva grijă de mine. Așa a fost.

Nu era covid. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue.

(…) Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. Dup-aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.

Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi și pentru febră mare și dureri paracetamol.”

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Lora s-a văzut nevoită să transforme un sejur de două săptămâni în Bali într-o „vacanță” de peste 3 luni.

Artista se consideră norocoasă să-și fi petrecut izolarea „în Paradis” și recunoaște că această perioadă a schimbat-o deși a trecut prin clipe de coșmar.

Plecați din țară către Bali în data de 8 martie, Lora și iubitul ei au revenit în țară abia la finalul lunii iulie.

Foto: Instagram

Citește și:

Lori Loughlin a fost condamnată la 2 luni de închisoare după ce a oferit mită pentru ca fiicele ei să intre la facultate

Lili Sandu a fost externată după 9 zile de la naștere: „Acum zâmbesc, dar nu vreți să știți haosul psihologic”

Nu are o siluetă doar suplă, ci și foarte lucrată! Cum se menține modelul Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete