Lora, despre presupusul scandal cu Delia. Artista a arătat mesajele: „Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis înapoi”

S-a zvonit că Lora și Delia s-ar fi certat din cauza unei melodii. Iubita lui Ionuț Ghenu neagă informațiile și arată mesajele cu jurata de la iUmor.

Nelu Vlad de la Azur declara pentru Fanatik.ro, faptul că a semnat un contract cu Delia pentru ca aceasta să facă un remake al melodiei „Fata de pe plajă', refrenul căreia a devenit viral pe Tik Tok. Și Delia, dar și Lora lucrau la aceeași piesă fără să știe.

„Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.r.: se referă la Lora și casa ROTON)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! 

Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…'

Invitată la podcastul lui Jorge, Lora a vorbit despre presupusul scandal cu Delia. „Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani', a răspuns Lora, potrivit WOWbiz.ro.

Jorge: Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023. „La mulți ani, gagică faină, iubire și sănătate să ai'. Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis. 

Lora: Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi.

Jorge: Zgârcită la cuvinte Delia.

Lora: Nu, că noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.

lora in baliSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Ionuț Ghenu, care și-a însoțit iubita la podcast, a explicat cum s-a întâmplat totul. „Un prieten mi-a scris: «Hei, ce faceti, sper că sunteți bine în Bali, am și eu o piesă pentru voi». A trimis piesa. Piesa în cauză este o piesă originală, cu refrenul care seamănă cu refrenul sau este inspirat din refrenul asta care rupe pe TikTok. Mie mi-a plăcut foarte mult, nu știam că e virală. I-am arătat și Lorei, i-a plăcut și ei', a povestit Ionuț Ghenu, cel care îi este și manager iubitei sale.

Și a continuat: „A zis că e foarte mișto, dar poate mai lucrăm puțin la refren. Eu i-am zis că nu, că tocmai refrenul e duma. Oamenii mi-au explicat că refrenul e viral, eu habar nu aveam. După ce am ascultat piesa, i-am pus și piesa lui Azur și i-am zis că asta e piesa originală. A zis: «Mișto, hai să facem». Am filmat, am terminat filmarea și stăteam pe telefon, iar la un moment dat am văzut că s-a lansat o piesă: Lololo. Am deschis și am auzit refrenul. M-am dus la Lora, am trezit-o și i-am zis că cineva a lansat piesa. Am dat un mesaj către prietenul meu: «Salut, am văzut că a lansat altcineva piesa, deci cred că nu mai are rost să continuăm». Asta a fost discuția toată.'

https://www.youtube.com/watch?v=IGDqwWWiv-s

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete