Lora apare la Antena 1, după ani de zile de contract cu Pro TV. Emisiunea în care poate fi văzută

Finaliștii sezonului 10 „X Factor', Andrei Duțu, Bryana Holingher, Nick Casciaro și Jomajii, vor urca pentru ultima dată pe scena factorului X în această seară, de la 22:15, la Antena 1. Acolo își va face apariția și Lora, vedeta care a colaborat ani de zile cu Pro TV.

Emoție, nostalgie, spectacol și evoluție sunt doar câteva dintre cuvintele care pot caracteriza marea finală a sezonului 10 X Factor. Piesa solo, duetul cu mentorul și duetul cu invitatul special vor fi ultimele trei momente pregătite de concurenți în încercarea de a convinge publicul că au factorul X căutat în acest an.

Invitata specială a lui Andrei Duțu, Lora, a declarat: „Sunt flatată că am fost chemată să cânt alături de cea mai bună din concurs'. Bryana Holingher va interpreta duetul special al serii alături de Super 4. Foștii concurenți ai lui Florin Ristei au declarat: „Ne-am întors pentru Florin și să o încurajăm pe finalista lui. Cu toate că este foarte mică, are o voce foarte mare'.

XFActor 10SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Invitatul nostru va completa foarte interesant tot peisajul acesta colorat de la noi din trupă', a spus Delia despre Zanni. „Îmi doresc să le port noroc și să mă vadă util', a adăugat artistul. Pe Nick Casciaro, duetul cu invitatul special îl va aduce pe scenă alături de Dinu Iancu Sălăjanu, corul Acapella și Andrei Calancea, fost membru al grupei Loredanei. „Andrei Calancea merita să fie alături de Nick în această seară.', a dezvăluit mentora. Întrebat despre momentul din seara aceasta, Dinu Iancu Sălăjanu a declarat: „Cred în proiectele pe care le face Loredana. Eu l-aș vota pe Nick, merită să câștige'.

Cele patru momente speciale, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pot fi ascultate de la 22:15, la Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să-ți voteze favoritul. Câștigătorul marii finale „X Factor' sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul 'Andrei' pentru Andrei Duțu, 'Bryana' pentru Bryana Holingher, 'Nick' pentru Nick Casciaro sau 'Jomajii' pentru trupa Jomajii.

Ultima ediție „X Factor 10' va fi mâine seară, de la ora 22.15, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete