Locuri de muncă în București – Folosește CV-ul în avantajul tău

cv

Locuri de muncă în București se găsesc în număr destul de mare față de restul țării. Totuși, pretențiile sunt aici mai ridicate, atât din partea angajatorilor, cât și din partea celor care caută locuri de muncă în București.

Căutarea unui loc de muncă a devenit un proces stresant și consumator de timp. Cu cât oferta de locuri de muncă în București și în țară este mai variată, cu atât cresc și pretențiile. Agențiile de recrutare și personalul care se ocupă de resurse umane selectează pentru interviuri CV-urile reprezentative. Prin urmare, CV-ul a devenit o carte de identitate.

CV-ul te duce la interviu

În ciuda cunoștințelor tale în domeniul pentru care aplici pentru locuri de muncă în București sau în țară, dacă nu ai un CV bine întocmit, riști să nici nu ajungi în fața angajatorului. Și asta pentru că selecția CV-urilor se face de către reprezentanții departamentelor de resurse umane, în baza unor fișe de post cu anumite caracteristici și cerințe. Așadar, primul pas ca să prinzi locuri de muncă în București pe placul tău se face printr-un CV coerent.

Cum arată un CV pentru locuri de muncă în București

Este foarte important să iei în calcul faptul că nu ești singura persoană care aplică pentru locuri de muncă în București. Din zeci și poate chiar sute de CV-uri, al tău trebuie să sară în ochii recrutorului, să iasă în evidență. Și nu o va face decât dacă respecți câteva reguli simple:

1.Nou, de fiecare dată

Ai grijă să personalizezi CV-ul pentru fiecare loc de muncă pentru care aplici. Spre exemplu, nu vei avea succes la un post de office manager cu experiența anterioară de animator pe litoral trecută în CV. Abține-te să treci exagerat de multe informații în CV, dacă acestea nu se mulează pe cerințele angajatorului.

2.Folosește-te de anunț

Ca să atragi atenția, utilizează expresiile folosite de către recrutori în anunțul de angajare. Mai ales dacă aplici online, îți mărești vizibilitatea.

3.Simplu e cheia succesului

Simplu, concis, clar și la obiect sunt trăsături agreate de oricare dintre angajatori. Ba chiar poți folosi link-uri către profilurile tale de pe site-urile cu locuri de muncă în București sau în țară. Nu împopoțona CV-ul cu tot felul de elemente sofisticate, cu un format sau cu fonturi întortocheate decât numai dacă aplici pentru un job care impune multă creativitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Advertorial