Liviu Vârciu, tată tânăr și mândru! Cum arată fiica sa de 18 ani?

Liviu Vârciu, Ami Teiceanu și fiica lor Carmina

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 18 ani în luna mai a acestui an. Tânăra a făcut de curând o sesiune foto care l-a lăsat fără cuvinte pe tatăl său care a făcut un comentariu surprinzător.

În trecut, Liviu și Carmina au stat departe unul de celălalt, însă acum relația lor s-a îmbunătățit, mai ales ca fata s-a mutat în București pentru a-și continua studiile. Carina locuiește într-un apartament cumpărat de Liviu, într-o zonă scumpă a Capitalei.

Cântărețul s-a implicat în viața fetei și în deciziile pe care acestea urma să le ia pe măsură ce devenea adult. Acum ceva timp, Carmina și-a exprimat dorința de a se opera la nas, însă cunoscutul ei tată nu a fost de acord, considerând că este doar un capriciu tipic adolescentin.

De curând, tânăra studentă și-a surprins tatăl cu fotografii inedite în care apare îmbrăcată exclusiv în ținute de culoare neagră. Foarte activ pe rețelele de socializare, Liviu a împărtășit cu fanii săi una dintre poze, declarând că este un tată mândru și că are o fată top-model.

„Sunt un tată tinerel și am fată top-model. Prințesa mea.', a scris Liviu Vârciu, pe Instagram.

Anii au trecut și când prima sa născută a împlinit 18 ani în luna mai a acestui ani, Liviu Vârciu i-a făcut o urare chiar la miezul nopții: „La mulți ani, tata! Prințesa mea a făcut 18 🙈🙈🙈. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️'. Pentru că mulți ani a stat departe de ea, fostul membru al trupeu L.A i-a cumpărat fiicei sale un apartament pentru a-i asigura toate condițiile necesare studiului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete