Liviu Vârciu, tată tânăr și mândru! Cum arată fiica sa de 18 ani?

Liviu Vârciu, Ami Teiceanu și fiica lor Carmina

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 18 ani în luna mai a acestui an. Tânăra a făcut de curând o sesiune foto care l-a lăsat fără cuvinte pe tatăl său care a făcut un comentariu surprinzător.

În trecut, Liviu și Carmina au stat departe unul de celălalt, însă acum relația lor s-a îmbunătățit, mai ales ca fata s-a mutat în București pentru a-și continua studiile. Carina locuiește într-un apartament cumpărat de Liviu, într-o zonă scumpă a Capitalei.

Cântărețul s-a implicat în viața fetei și în deciziile pe care acestea urma să le ia pe măsură ce devenea adult. Acum ceva timp, Carmina și-a exprimat dorința de a se opera la nas, însă cunoscutul ei tată nu a fost de acord, considerând că este doar un capriciu tipic adolescentin.

De curând, tânăra studentă și-a surprins tatăl cu fotografii inedite în care apare îmbrăcată exclusiv în ținute de culoare neagră. Foarte activ pe rețelele de socializare, Liviu a împărtășit cu fanii săi una dintre poze, declarând că este un tată mândru și că are o fată top-model.

„Sunt un tată tinerel și am fată top-model. Prințesa mea.', a scris Liviu Vârciu, pe Instagram.

Anii au trecut și când prima sa născută a împlinit 18 ani în luna mai a acestui ani, Liviu Vârciu i-a făcut o urare chiar la miezul nopții: „La mulți ani, tata! Prințesa mea a făcut 18 🙈🙈🙈. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️'. Pentru că mulți ani a stat departe de ea, fostul membru al trupeu L.A i-a cumpărat fiicei sale un apartament pentru a-i asigura toate condițiile necesare studiului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete