Doliu în familia lui Cezar Ouatu: „Sunt trist rău. Prea devreme, iubirea mea”

Doliu în familia lui Cezar Ouatu: „Sunt trist rău. Prea devreme, iubirea mea”

Cezar Ouatu a primit ieri o veste care l-a cutremurat și i-a distrus inima. Fratele său a murit și dispariția lui a adus multă durere în sufletul familiei și al apropiaților. La câteva ore de la moartea acestuia, contratenorul a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și unde se află trupul neînsuflețit al fratelui.

Theodor Ouatu a fost depus la apela Cimitirului Bolovani din Ploiești, iar slujba de înmormântare va avea loc mâine, 15 decembrie.

„O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi langă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!!
Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu!!! Tăticul nostru te așteaptă Sus!! Sunt trist rău!!!

Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești și înmormântat marți cu onoruri militare tot la Cimitirul Bolovani!', a scris pe Instagram Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu și fratele său

Acum 10 ani, îndrăgitul artist și-a pierdut tatăl, Florin Ouatu, la doar 61 de ani.

„Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza. Este un subiect foarte sensibil pentru el, îi stârneşte mereu lacrimi. Îmi amintesc şi acum acel moment. Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit (n.r.: a făcut infarct).

Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare', a declarat acum ceva timp mama lui Cezar Oatu pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete