Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre orientarea lui sexuală. „Am recunoscut că am făcut tot felul de prostii”

De-a lungul anilor au tot existat zvonuri referitoare la orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu, mai ales că acesta nu s-a căsătorit niciodată. Acum, celebrul creator de modă a vorbit pe larg despre acest subiect, fără reținere. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Designerul a fost invitat în podcastul „Detectorul de minciuni' unde ă a fost întrebat direct de către prezentatorul Mihai Hinda. „A mințit sau nu Cătălin Botezatu în legătură cu orientarea lui sexuală?'.

Cătălin Botezatu a fost ținta multor dezbateri în legătură cu orientarea lui sexuală, mai ales după podcastul lui Cătălin Măruță în care prezentatorul a făcut referire strict la acest subiect.

„Am spus tot timpul și o spun. O anumită persoană, tot la un anumit podcast, a încercat să mă înțepe și m-a înțepat greșit. Pentru că dacă se înțeapă cineva cu mine greșit, e grav. Și a interpretat când am spus așa: Sunt onorat să fiu iubit și adorat în egală măsură de femei și bărbați. Asta nu înseamnă că am spus că am făcut nu știu ce lucruri și cu femei, și cu bărbați. 

Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu. Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine. Ele înțepând și neștiind cât e ceasul. Eu cred că ar trebui să stea mai bine în banca lor.', a declarat designerul în podcastul „Detectorul de minciuni', conform kanald.ro.

Cătălin Botezatu nu mai e jurat la „Bravo, ai stil'

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România, un promotor al bunului gust și rafinamentului, părăsește masa juraților „Bravo, ai stil!'. Apreciatul creator de modă a avut o contribuție semnificativă, atât în evoluția concurentelor care au pășit pe podium în fiecare sezon, îndrumându-le de fiecare dată să experimenteze stilistic, cât și în economia show-ului, fiind un jurat vertical, argumentat, un adevărat mentor pentru concurente.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities'. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!', a spus Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete