Liviu Vârciu i-a cumpărat apartament și mașină Carminei, fata lui cea mare. Tânăra nu a fost mulțumită: „Cum să merg cu asta?”

Liviu Vârciu e un tată mândru. Are trei copii, însă fata lui cea mare e cea mare a atras atenția acum. A primit de la părintele ei cadouri de zeci de mii de euro, are propriul apartament în București și o mașină de care nu e foarte mulțumită.

Carmina e fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami, originară din Arad. Tânăra e stabilită în București, este studentă la Facultatea de Jurnalism și în acest domeniu vrea să își întemeieze o carieră. Tatăl a vrut să îi ușureze viața în Capitală, așa că i-a dăruit o locuință.

„I-am luat apartament cu două camere și îl achit până la sfârșitul anului. Am dat un avans și mai am… Copii mari, cheltuieli mari. Mă bucur foarte mult că am avut puterea să-i iau. I-am luat apartamentul într-un complex foarte frumos și sper să-i placă. Sper să găsească un băiat cu bani mulți, sper să fie deșteaptă', a spus Liviu Vârciu în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show', conform Libertatea.

fata-liviu-varciu-apartament-si-masina-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, Liviu Vârciu i-a achiziționat Carminei și o mașină, dar fiica vedetei nu a fost atât de mulțumită de automobilul pe care l-a primit cadou din partea tatălui ei. Liviu Vârciu i-a cumpărat Carminei o mașină în valoare de aproximativ 3.000 de euro, cu cutie automată de viteze.

„I-am luat o mașină de 3.200 de euro. Un Audi din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996. A venit la mine și mi-a zis: «Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… cum să merg cu asta?!». Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. «Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta». Să nu crezi că eu mașină mai scumpă mai departe de ea', a mai spus el.

În prezent, Liviu Vârciu e implicat în altă relație de iubire și are alți doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete