Liviu Vârciu are probleme de sănătate: „Este din ce în ce mai rău”. Artistul și-a arătat suferința în imagini

Liviu Vârciu se confruntă în această perioadă cu probleme de sănătate. De mai multe zile, artistul e la pat! Într-un interviu la Antena Stars, acesta a dezvăluit ce se întâmplă cu el. â

Conform declarațiilor sale, Liviu Vârciu se confruntă cu o viroză. „Astăzi am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău. Mă trezesc din ce în ce mai rău. Mi-am făcut și test Covid și nu am nimic. Am foarte mulți prieteni care sunt medici și directori la spitale și am sunat și mi-au spus că este din cauza sezonului', a povestit acesta, la Antena Stars.

Deși actorul strănută și tușește destul de des, s-ar părea că partenera lui de viață este imună. 'Doamna Anda nu are nimic și strănut și tușesc pe ea și nu mai pot de nervi din cauza asta.', a mai dezvăluit Liviu Vârciu, în interviul acordat la Antena Stars.

liviu-varciu-probleme-de-sanatate-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu ce se ocupă Liviu Vârciu acum

Liviu Vârciu a lansat în 2020 filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste’, care a avut mare succes la cinema, dar și pe platforma Netflix. Acum, el își dorește să lanseze al doilea său film, însă are nevoie de bani pentru acest nou proiect.

Actorul, care e și prezentatorul, anunță că nu vrea să își investească proprii bani în al doilea film, ci are nevoie de sponsori. „Nu mai vreau să repet rețeta de producție de la cel dintâi, atunci când am pus la bătaie banii proprii. Ca atare, de două săptămâni umblu prin târg să-mi caut parteneri si sponsori’, a explicat Liviu Vârciu pentru playtech.ro.

Banii sunt o problemă, mai ales că e vorba despre o sumă impresionantă. „În principiu aș putea realiza acest film cu 350.000 de euro. Acela ar fi pragul de jos! Dar mai mare nevoie aș avea de 500.000 de euro. Iar la banii ăștia am sanse să aduc cel puțin un nume sonor de la Hollywood, dacă nu chiar două. Lumea a văzut că mă pricep, asa că am credința că voi putea convinge pe unul și altul să strâng banii’, a mai spus Liviu Vârciu, care se bazează și de data aceasta pe o echipă de încredere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete