Bianca Drăgușanu revine la TV! Ce emisiune va avea și la ce post de televiziune

După o pauză de câțiva ani, Bianca Drăgușanu revine pe micul ecran cu o emisiune pe care până acum o prezenta doar în mediul online, pe Youtube. Din aprilie, ea își dă întâlnire cu fanii și pe micul ecran.

Odată cu lansarea Kanal D2, grupul Dogan Media International face un nou pas strategic transferând din mediul Digital pe TV cele mai interesante producţii care au deja un impact major asupra publicului din mediul online.

Kanal D2 stabileşte astfel o conexiune puternică între comunitățile consumatoare de TV și online, oferind conținut fresh, exclusiv şi acoperind diferite domenii de interes, de la muzică, povești de viață și până la interviuri cu celebrități.

Începând din 7 aprilie, de vineri până duminică, de la ora 22:00, Kanal D2 va aduce în faţa publicului, pe micul ecran, episoade fresh ale emisiunilor În Oglindă', Duet cu Alexandra' şi Detectorul de minciuni', programe care s-au bucurat deja de succes pe canalul de YouTube TheXclusive.

În fiecare vineri seară, de la 22:00, va fi difuzată emisiunea Duet cu Alexandra', o combinaţie reuşită de interviuri, dezvăluiri inedite şi muzică live, oferite de Alexandra Ungureanu şi invitaţii săi într-o ambianţă primitoare şi relaxantă.

Detectorul de miciuni', emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seară, de la 22:00, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.

Bianca Drăgușanu revine la TVSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Interviuri pline de emoţie şi profunzime vor dezvălui publicului larg o serie de personalităţi din diverse domenii, prin interviurile realizate de Mihai Ghiţă, la În oglindă', în fiecare duminică, de la 22:00, la Kanal D2.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete