Liliana Mocanu din Las Fierbinți infectată cu Covid-19: „Am făcut un CT la Balş şi se pare că…”

Actrița Liliana Mocanu din serialul difuzat de Pro TV, Las Fierbinți, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a declarat că s-a simțit foarte rău și a chemat ambulanța.

Liliana Mocanu a avut primele simptome ale virusului care a luat cu asalt lume și a decis să cheme ambulanța pentru a face câteva investigații. Personalul medical a venit după patru ore. Panica s-a instalat mai ales că actrița are o formă severă a bolii. Între timp și fiica sa a contractat virusul.

„Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate', a mărturisit Liliana Mocanu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pentru a o testa pe fiica actriței au chemat din nou ambulanța. Actrița din Las fierbinți este conștientă de supraaglomerația din spitale și speră din toată inima să-și revină amândoua cât mai repede fără a fi nevoie de spitalizare.

„Sperăm să vină o salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine', a mai spus actrița până să ajungă ambulanța.

Liliana Mocanu este cunoscută de publicul telespectator ca fiind soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița în vârstă de 52 de ani a trecut printr-o depresie severă și a stat în casă timp de 8 luni când mama sa și-a pierdut viața din cauza virusului ucigaș.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete