Kate Middleton, Prințul William și copiii lor au fost văzuți mâncând burgeri și cartofi prăjiți

Viața pentru Kate și Prințul William s-ar putea să pară culmea luxului, dar totuși încearcă să-și păstreze familia într-o lume perfect normală cu mici abateri de la regulile impuse de Casa Regală.

Ducele și ducesa de Cambridge au fost văzuți într-un pub din Norfolk, luând prânzul împreună cu câinele lor și cei trei copii, prințul George, de 8 ani; Prințesa Charlotte, 6 ani; și prințul Louis, de 3 ani.

Prințul William și familia au mâncat cartofi prăjiți și burgeri afară pe o masă de lemn. Toți erau îmbrăcați lejer. Kate avea părul într-o coadă de cal și purta un pulover, adidași și ceva ce pare a fi pantaloni scurți albi sau o fustă.

Prințul William l-a ajutat pe unul dintre copii atunci când mâncarea a fost mult prea fierbinte.
Potrivit The Sun, un martor a povestit: „A fost minunat să văd ce familie cu picioarele pe pământ sunt. Ar fi fost ușor să nu-i remarc – păreau doar o familie obișnuită.Râdeau și vorbeau și, în mod evident, se bucurau unul de compania celuilalt. Au mâncat afară, bănuiesc că a fost mai ușor pentru copii. Nu era niciun bodyguard în jur, se relaxau ca niște oameni obișnuiți. Au mâncat hamburger și cartofi prăjiți. Aveau și cățelul cu ei, un spaniel negru, și toți râdeau de nu mai puteau'.

Kate și William au o casă în Norfolk, Anmer Hall, unde au stat în carantină în timpul pandemiei coronavirusului anul trecut. Kate a vorbit în aprilie 2020 despre această experiență, având grijă de George, Charlotte și Louis.

„Copiii au o astfel de rezistență. Nu știu cum, sincer. Ajungi la sfârșitul zilei și scrii o listă cu toate lucrurile pe care le-ai făcut în acea zi. Ai ridicat un cort, iei din nou cortul, gătești, coci, ajungi la sfârșitul zilei. S-au distrat pe cinste. Este uimitor cât de multe poți face într-o zi, cu siguranță', a spus ea pentru BBC.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete