Lidia Buble, primele declarații după experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „ DE NEÎNVINS”

Filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' s-au încheiat și cei care au fost în Republica Dominicană au plecat spre România. Lidia Buble a făcut primele declarații, postând un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare imediat cum a intrat în posesia telefonului.

Filmările show-ului care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor au luat sfârșit. Lidia Buble a făcut parte dintre cei 12 concurenți curajoși care și-au testat limitele, iar acum face primele declarații despre ceea ce a însemnat această experiență.

„Hasta la vista, baby! 🤠Vin acasă, păzea!!! ✈
TANC DE NEÎNVINS! Așa sunt și mă simt, după întreaga experiență de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine, hotărâtă să dărâm și cele mai mari ziduri din calea mea, mai însetată de a soarbe din tot ce înseamnă omenia și oamenii buni și adevărați, mai sigură pe ce-mi aleg în viață să fac, mai cerebrală și echilibrată cu persoanele pe care abia le întâlnesc, mai recunoscătoare de pita de pe masă, cartofii prăjiți și toate dulciurile din lumea asta, mai recunoscătoare de dragostea și sprijinul familiei și celor apropiați… mai schimbată ca oricând. ÎN BINE, ÎN TOT CE EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA ȘI POATE CONTRIBUI LA A FACE BINE. Mi-am învins fricile, fobiile și am avut curaj să-mi spun, mereu: Luptă, Florica, luptă până-n panzele albe, o viața ai!.😂😂😂🤟
Cu dor și nerăbdare, să îmi revăd părinții, surorile, nepoții, pe cei dragi, plec din această aventură care m-a schimbat complet. Și cu poftă nebună de mâncare normală și MULTĂĂĂĂĂ!!!
Mulțumesc, tuturor celor implicați, echipei de producție, cameramani, Cabral, Adela, toți ați fost și sunteți Jos, palaria!. Și Chucky primește mulțumiri, pentru momentele în care ne cam scotea din monotonie, dar și băga spaima în noi, concurenții.
Urmează o altă etapă, o nouă Lidia Buble cu foarte multe de oferit și arătat!!! Ochii și urechile pe mine, amigos!!! @suntcelebru.official', a scris Lidia Buble pe contul său personal de Instagram.

Emisiunea prezentată de Cabral și Adela Popescu a început să fie difuzată de Pro TV pe 4 septembrie. Telespectatorii pot urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete