Lidia Buble, iubit misterios. Detaliul inedit pe care l-a scos în evidență

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România și acest lucru nu mai reprezintă o noutate. Mai mult decât atât, cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare și menține o legătură extrem de apropiată cu fanii săi mai ales după ce a lipsit o perioadă fiind ocupată cu filmările pentru noul sezon Asia Express.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de aproximativ cinci ani. Cei doi au fost îndrăgiți de publicul din România, însă povestea lor de dragoste a luat sfârșit și fiecare dintre ei a luat-o pe drumuri separate. Dacă prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a refăcut viața, frumoasa cântăreață este extrem de discretă cu detaliile în ceea ce privește o nouă relație amoroasă.

Cu toate acestea, Lidia Buble „a scăpat' zilele trecute o fotografie pe rețelele de socializare în care îmbrățișa un bărbat misterios. În imagine se poate vedea jumătate din chipul ei și ceafa unui domn. Detaliul inedit care se poate observa este tatuajul tânărului care pare a fi ochiul Lidiei.

Poate fi doar o coincidență, poate fi o dovadă a iubirii dintre ei sau este doar un actor care va apărea în noul său proiect muzical. Lidia își ține pe jar fanii, postând diverse fotografii sugestive, cum ar fi cele în care apar umbrele siluetei ei, dar și o siluetă masculină.

Ce spune Lidia Buble despre bărbatul din viața ei?

Așa cum spuneam mai sus, Lidia este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care uneori organizează sesiuni de „Întrebări și răspunsuri' unde interacționează cu fanii săi. Unul dintre internauți a întrebat-o acum ceva timp dacă are sau nu iubit, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

„Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume'.

Foto: Kiss FM/Instagram Lidia Buble

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete