Lidia Buble a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare. Artista a încercat să mituiască doi polițiști

Lidia Buble a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare, după ce a încercat să mituiască doi polițiști. Ce pedeapsă a primit cântăreața.

În cursul zilei de astăzi, 5 mai, instanța a decis ca Lidia Buble să fie condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare, după ce a încercat în februarie 2021 să mituiască doi polițiști de la Rutieră, care o opriseră în trafic.

Veștile nu au fost deloc bune astăzi pentru cântăreața în vârstă de 29 de ani. Curtea de Apel București a decis ca artista să fie condamnată la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul în care a dorit să mituiască un organ al legii.

Magistrații au dispus ca Lidia Buble să presteze muncă neremunerată în folosul comunității, pentru o perioadă de 90 de zile. Fosta iubită a lui Răzvan Simion poate presta munca fie la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti (DGASPC sector 1).

lidia-buble-10-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În acelaşi dosar, unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cântăreaţă, Constantin Marius Miulescu, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare şi interzicerea ocupării funcţiei de agent de poliţie timp de un an. În plus, i s-a confiscat suma de 450 de lei, reprezentând mita primită de la Lidia Buble.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete