Carmen Grebenișan, susținută de soțul ei la Survivor 2023. Ce i-a transmis Alex Militaru: „Mi-e dor de tine rău de tot”

Carmen Grebenișan încă rezistă la Survivor România 2023! Patru luni au trecut de când vedeta e în Republica Dominicană, departe de familie. Soțul ei, Alex Militaru, e cel care îi duce dorul.

Recent, concurenta a avut parte de o adevărată surpriză la Survivor România 2023 de la soțul ei. A primit o pernă și un mesaj special. „E o pernă! Mi-a dat pernă! Băi, voi glumiți? Nu pot să cred așa ceva! Dar cine a gândit că ăsta e obiectul meu preferat? Vreau să știu! Cine s-a gândit? Nu-mi vine să cred că o am cu mine! Miroase a casa noastră!', a spus Carmen Grebenișan, care a fost extrem de emoționată când l-a văzut într-un clip video pe Alex Militaru.

„Bună, iubito! Sper ca de data aceasta să câștigați comunicarea și să vezi acest video din partea mea. Inițial, cadoul pe care îl alesesem fusese o boxă portabilă, pentru că știu cât de tare asculți tu muzică, dar nu s-a putut și din cauza aceasta m-am gândit că o pernă te-ar putea ajuta, pentru că știu ce condiții ați avut timp de patru luni și mă gândesc că poate acum, în ultima lună, până la marea finală o să te ajute să dormi mai bine.

Ești foarte puternică, nu mă așteptam să fii, să reziști atât, sincer nu mă așteptam și sunt în același sentiment cu tine. Meriți să câștigi! Din punctul meu de vedere chiar meriți să câștigi.

Mi-e dor de tine rău de tot și abia aștept să te întorci acasă, să ne facem planuri, să se întâmple toate lucrurile pe care le-am vorbit înainte să pleci și sper să fie și ultima plecare pe care o ai atât de lungă. Te iubesc mult de tot și succes', a fost mesajul lui Alex Militaru pentru Carmen Grebenișan.

Ea abia a putut să îți stăpânească lacrimile și i-a mulțumit. „Nu am conștientizat că e el pe ecran, nu mi-am dat seama. A pornit așa, de niciunde. Nu pot să cred! Dragul de el!', a spus concurenta.

sotul-lui-carmen-grebenisan-survivor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

S-a zvonit că Alex Militaru a înșelat-o pe Carmen Grebenișan

La începutul lui 2022, Cancan scria că lucrurile nu prea stau așa cum și-ar fi dorit Carmen Grebenișan. Se zvonea că vedeta ar fi descoperit că soțul ei o „traducea' cu o bună prietenă. Cea care s-ar fi băgat în relația dintre Alex Militaru și vloggeriță ar fi și ea tot celebră. Iar în momentul în care Carmen ar fi aflat de amantlâc, ar fi suferit un șoc. A avut nevoie de ședințe multe la psiholog, iar asta pentru că o lovise o depresie cruntă.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete