Liciniu Lupu va încasa cea mare indemnizaţie pentru creşterea copilului

Liciniu Lupu

Marţi, potrivit declaraţiilor lui Ioan Boţa, directorul AJPIS Sibiu, s-a efectuat către Liciniu Lupu plata celei mai mari indemnizaţii de creştere a copilului din ţară, de aproximativ 35.000 de euro lunar, banii urmând să intre în contul beneficiarului.

Iată şi declaraţia acestuia: “Conform legii, s-a efectuat plata la zi a indemnizaţiei de creştere a copilului în cursul zilei de marţi, iar probabil astăzi (n.r. miercuri 19 octombrie), acest beneficiar urmează să aibă banii în cont'

Cei care au urmărit cazul lui Liciniu Lupu ştiu că aceeaşi societate, Agenţia Naţională de Prestaţii Sociale, suspendase temporar indemnizaţia pentru creşterea copilului, pentru a avea timp să efectueze verificări ale veniturilor declarate de către dl. Lupu, tatăl copilului.

Cererea pentru această indemnizaţie, considerată cea mai mare la nivel actual, din România, fusese depusă de către tată în luna iulie, urmând a fi definitivată după o lună.

Liciniu Lupu este un prosper om de afaceri și deţine o societate de consultanță în domeniul fondurilor europene. De asemenea, acesta ocupă şi funcţia de secretar al asociației pe care funcționează Clubul de Baschet Magic Sibiu. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri