Liam Neeson, motivul pentru care refuză să filmeze scene intime: „Voi fi sincer”

Scenele intime pot fi momente delicate de redat în fața camerei și nu este neobișnuit ca actorii să aibă limite sau rezerve atunci când vine vorba de a juca astfel de scene. În ciuda deceniilor de experiență pe ecran, renumitul actor Liam Neeson a recunoscut recent că există un lucru cu care nu s-a acomodat și că scenele intime preferă să nu le filmeze.

Comentariile actorului vin în urma celor făcute de Penn Badgley, care a ținut recent prima pagină a ziarelor pentru decizia de a nu mai filma scene intime pentru serialul său, „You'. În ceea ce-l privește pe Neeson, acesta a spus că ar prefera să le evite cu totul.

„Da, sunt absolut de acord și îl susțin. Mie nu-mi place să le fac. Am făcut destule scene de acest gen și aș fi preferat să le las în seama imaginației”, a declarat Liam Neeson, scrie Bright Side.

Actorul a recunoscut, de asemenea, că nu îi place să urmărească scene intime în filme sau emisiuni TV. “Voi fi sincer, când văd o scenă de sex, pur și simplu nu mă pot uita la ele. Pur și simplu mă simt jenat”, a recunoscut el. Vedeta din Taken a adăugat: “Știu că sunt coregrafiate și alte chestii, dar nu am nevoie să văd așa ceva”.

Un alt lucru cu care actorul în vârstă de 70 de ani s-a simțit inconfortabil a fost discuția despre relația pe care a avut-o cu fiul său pe care îl împarte cu regretata sa soție, Natasha Richardson.

„Cel mai stânjenitor moment pe care l-am trăit vreodată”, a spus actorul.

Atât dezvăluirea lui Neeson despre cât de inconfortabil se simte, cât și decizia lui Badgley de a nu mai filma aceste scene evidențiază îngrijorarea tot mai mare din industria de divertisment cu privire la tratamentul actorilor în timpul acestor scene. Siguranța și bunăstarea actorilor pe platourile de filmare sunt cruciale și este esențial ca aceștia să se simtă în siguranță și să le fie respectate limitele.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete