Lidia Buble, ținta umilințelor din cauza nasului și a religiei sale

De-a lungul anilor, Lidia Buble a fost umilită din cauza nasului și a religiei sale. Cântăreața a încercat să ignore pe cât posibil răutățile celor din jur.

În emisiunea lui Teo Trandafir, Lidia Buble a povestit că tatăl său a învățat-o să se iubească așa cum este și să fie recunoscătoare pentru tot ce are. Artista a dezvăluit că a fost ținta vorbelor jignitoare încă din școală. De asemenea, ea a fost jignită și că ar avea nasul prea mare.

„Eu am mai spus asta și am tot repetat, eu am aflat că am nasul mare atunci când am intrat în industria muzicală și nu înțelegeam la fiecare piesă pe care o lansam, fiecare videoclip, fiecare poză eram jignită pe tema asta. Mi-a dat Dumnezeu puterea să trec peste și că l-am avut alături pe tatăl meu care mereu a știut cum să ne crească și să ne sfătuiască: «Tati, sunteți frumoase așa cum v-a lăsat Dumnezeu». Eu niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare sau să-mi doresc să schimb ceva la mine, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe cei din jurul meu, dacă pe mine nu mă deranjează.'

Lidia-Buble-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când era la școală, Lidia Buble era foarte neastâmpărată și nu suporta să audă că cineva vorbește urât despre familia ei. Cântăreața era numită „pocăită' și religia ei era privită cu dispreț de colegi. Ea i-a povestit lui Teo Trandafir că încerca să își apere frații și nu își dorea ca aceștia să sufere din cauza vorbelor răutăcioase.

„Trebuie să recunosc că am fost un copil foarte năzbâtios, care prefera să ia o mamă de bătaie, dar care să facă întotdeauna ce-și dorește și ce-i place și am avut o plăcere, eram ca o cloșcă, îmi apăram frații, credeam că eu sunt puternică și că pot să le duc pe toate. Da, le mai rupeam gleznele ca la pui din când în când, vorba mea. Când e vorba despre mine las să treacă, dar când e vorba despre familia mea, nu știu, se aprind niște beculețe roșii și nu mai țin cont de nimic. Numai prostii am făcut. Pe la 16 ani și jumătate, când am avut și primul iubit, am început să mă schimb, că eram foarte băiețoasă. 

Am mai primit și mesaje neplăcute despre surorile mele, că ele sunt mai expuse, au și ele pagini de socializare, dar toate lucrurile astea au început încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita'. Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe Internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea', a povestit Lidia Buble în emisiunea lui Teo Trandafir, potrivit WOWbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete