Leonardo DiCaprio, remarca despre corpul lui Kate Winslet care le-a pus în pericol prietenia

Deși au avut o relație strict profesională, aparițiile actorilor Leonardo DiCaprio și Kate Winslet împreună sunt suficiente pentru a entuziasma fanii. Conexiunea lor puternică, non-romantică, este o dovadă că pot exista legături de lungă durată în lumea rapidă a Hollywood-ului.

Un aspect intrigant al relației lor este modul în care aceasta a fost întărită de o remarcă pe care DiCaprio a făcut-o despre corpul lui Winslet în timpul filmărilor la Titanic. Acest comentariu a avut un impact semnificativ asupra perspectivei lui Winslet asupra vieții.

În ciuda aspectului său uimitor și a talentului excepțional, actrița desăvârșită a fost în continuare ținta unor comentarii crude cu privire la forma corpului său care nu se conforma idealurilor de perfecțiune ale societății. În tinerețe, a fost hărțuită și ironizată pentru aspirațiile sale actoricești și a fost chiar închisă în dulapuri.

Bătaia de joc nu s-a limitat la colegii ei, deoarece a fost supusă, de asemenea, controlului aspru al tabloidelor care făceau comentarii despre greutatea ei, îi estimau mărimea și relatau despre presupusele diete pe care le urma când avea doar 19 ani.

Kate Winslet a mărturisit că aceste critici la adresa înfățișării sale au avut un impact negativ asupra imaginii sale de sine și asupra înțelegerii a ceea ce înseamnă cu adevărat frumusețea. La un moment dat, actrița s-a simțit izolată și îngrijorată de modul în care comunitatea de la Hollywood o percepea.

În timpul filmărilor la Titanic, Leonardo DiCaprio a făcut un comentariu despre corpul ei care a afectat-o.

În timpul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey, Winslet și-a amintit un moment în care DiCaprio i-a spus: „Este foarte importantă forma corpului”. Când ea a întrebat despre semnificația din spatele cuvintelor sale, el a explicat că multe femei au convingerea că singura modalitate de a avea succes, de a fi iubite și considerate atractive este să fie slabe, scrie Bright Side.

Această afirmație a lovit-o în plin pe actriță, care a ajuns să realizeze că partenerul ei din Titanic avea dreptate. În anii 1990, nu existau atât de multe campanii care să promoveze pozitivismul corporal, iar mesajul transmis tinerelor femei era că a fi slabă era singura opțiune acceptabilă.

Actrița a mai mărturisit că nominalizarea la Oscar pentru rolul din Titanic a fost un moment de cotitură pentru ea, deoarece a făcut-o să realizeze că poate atinge mari înălțimi ca actriță fără să simtă nevoia de a fi slabă sau de a se angaja în diete restrictive. Angajamentul ei pentru promovarea pozitivității corporale a devenit mai puternic după ce a devenit mamă, deoarece nu a vrut ca fiica ei să se confrunte cu aceleași lupte interioare.

Winslet a recunoscut că situația s-a schimbat, în special odată cu apariția mișcării #MeToo, întrucât femeile sunt acum pregătite să vorbească. De asemenea, ea îmbrățișează convingerea că îmbătrânirea ar trebui îmbrățișată și a luat atitudine, cerând unei companii de cosmetice să nu-i modifice în niciun fel aspectul în materialele promoționale.

Kate Winslet a vorbit frumos despre Leonardo DiCaprio, numindu-l “o persoană puternică și loială”. Această evaluare este întărită și de cuvintele de impact ale lui DiCaprio către Winslet, care au contribuit la formarea perspectivei acesteia. Cei doi actori au păstrat o prietenie puternică și durabilă timp de peste 20 de ani, iar legătura lor este vizibilă la fiecare covor roșu de premiere pe care pășesc împreună.

Leonardo DiCaprio a fost chiar și la cea de-a treia nuntă secretă a lui Winslet, dând-o de gol în timp ce aceasta mergea la altar. Reacția emoționantă a lui Winslet la reîntâlnirea cu DiCaprio după o absență de trei ani nu face decât să confirme și mai mult dragostea lor profundă și platonică unul pentru celălalt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete