Kate Winslet, dezvăluie regretul pe care îl are după ce a jucat în „Titanic”: „Să nu îndrăzniți să mă tratați așa”

Când Titanic a fost lansat în 1997, a fost primul film care a depășit pragul de 1 miliard de dolari. Acesta a deținut recordul pentru cei mai mulți bani câștigați într-un film până în 2010, când o altă producție a lui James Cameron, Avatar, l-a depășit. Însă, după succesul său, Kate Winslet, care a interpretat-o pe Rose, a vorbit deschis despre modul în care s-a confruntat cu criticile la adresa corpului său. Ea s-a gândit la asta de ani de zile, dar are un regret în legătură cu modul în care a gestionat situația.

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, a vorbit în cadrul podcastului Happy Sad Confused, înainte de cea de-a 25-a aniversare a filmului, despre rolul ei în superproducția lui James Cameron din 1997, Titanic, inclusiv despre criticile „groaznice” la adresa corpului pe care le-a îndurat din partea publicului și a presei.

„Îmi comentau mărimea, estimau cât cântăream, tipăreau presupusa dietă pe care o țineam. Erau oribile critice și era supărător să le citești. Se pare că eram prea grasă”, i-a spus actrița gazdei Josh Horowitz, în timp ce dezvăluia unele dintre cele mai jignitoare argumente despre motivul pentru care Jack (Leonardo DiCaprio) nu a putut încăpea pe acea ușă înainte de a muri. „Nu-i așa că este îngrozitor? De ce au fost atât de răi cu mine? Au fost atât de răi”, a spus ea”, și-a amintit Kate Winslet, scrie Bright Side.

Dar, odată cu trecerea timpului, a început să regrete că nu a dat un răspuns adecvat. Amintindu-și de vremurile în care a fost aspru criticată pentru imaginea ei corporală, Kate Winslet a declarat că, dacă ar putea da timpul înapoi, și-ar fi folosit vocea într-un mod complet diferit.
„Le-aș fi spus jurnaliștilor: ‘Să nu îndrăzniți să mă tratați așa’. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, îmi dau seama, sunt profund nesigură, sunt îngrozită, nu faceți asta mai greu decât este deja'”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete