Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a doua oară în lupta cu cancerul – Ce mesaj a transmis familia artistului

leo iorga are nevoie de noi

Leo Iorga, fostul membru al trupei Compact trece din nou prin clipe cumplite.

După ce s-a luptat timp de 8 ani cu o boală cumplită, cancerul, aceasta a recidivat.

În anul 2011, Leo Iorga a fost operat pentru extirparea unei tumori la plămâni. A urmat o perioadă lungă de tratamente, operații și chimioterapie.

Când credea că a scăpat de chin, medicii i-au dat cea mai cumplită veste. Cancerul a recidivat. Leo Iorga are o tumoră în stadiul 3-4 la singurul plămân rămas.

Viața artistului depinde de un tratament care nu este disponibil în România și care costă cel puțin 70.000 de euro.

Familia artistului luptă cu toate armele pentru viața lui Leo. Aceștia au lansat o campanie strângere de fonduri, “Alături de Leo Iorga”, pentru a-l ajuta pe artist să continue tratamentul la o clinică din Hamburg.

“Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani și ani» se reîntoarce în atenția ta pentru a-ți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună.

Cum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție specială, Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg).

Noi, familia, îl stim pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tată și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.
Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen- După ani și ani', “Singur în noapte”, “Să te gândesti la mine”, “Trenul pierdut”, “Cine ești tu oare etc.”, a scris familia lui Leo pe Facebook.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, la BCR:

Iorga Leonard – BCR; CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001; CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001; cod swift: RNCBROBU.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate