Lavinia Pîrva , primele mărturisiri despre copilul pe care îl așteaptă: “Mi-am dorit să vină atunci când sunt suficient de matură”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se pregătesc să devină părinți

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se pregătesc să devină părinți

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se pregătesc să devină părinți în vara acestui an.

Cei doi trăiesc o frumoasă relație de dragoste și sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor fi părinți.

Astfel, Lavinia Pîrva este însăcinată cu primul său copil, iar Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară.

Chiar dacă de-a lungul timpului, Lavinia Pîrvu a evitat să vorbească despre viața personală, acum artista și-a pus sufletul pe tavă și a făcut mărturisiri despre sarcină într-un interviu exclusiv pentru revista Unica.

“Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.
Mi-am dorit acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume”, a declarat Lavinia Pîrvu pentru revista Unica.

Ce sex va avea copilul Laviniei Pîrvu și al lui Ștefan Bănică

Întrebată de reporterii Unica ce sex va avea bebelușul, Lavinia a lăsat o urmă de mister:

“Bebe e bine sănătos, frumos și haios. La nume încă nu ne-am hotărât, dar probabil și acest lucru va veni la fel de natural și la momentul potrivit, așa că sunt liniștită. Ar trebui să vină pe lume atunci când primăvara își dă întâlnire cu vara! Abia aștept!”, a mărturisit Lavinia în cadrul interviului pentru Unica.

 

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete