Lavinia Pîrva, din nou pe mâna esteticianului: „Este o tehnică…”

Lavinia Pîrva, în vârstă de 36 de ani, este o femeie frumoasă și o mamă extrem de atentă cu puiul ei. Cu toate acestea, soția lui Ștefan Bănică Jr. are grijă de aspectul său fizic și ori de câte ori medicul îi recomandă o intervenție, aceasta o face fără să clipească.

Lavinia Pîrva a apelat recent la o nouă tehnică de remodelare a buzelor numită lip stripping. Acesta presupune aplicarea unor benzi care să ofere buzelor aspectul dorit. Soția artistului a împărtășit cu fanii săi imagini cu rezultatul la doar 3 ore de la aplicare.

„Nu este operație estetică, ci efectiv este o tehnică nouă. Medicul meu estetician știe exact cum să aplice aceste benzi astfel încât să obțineți forma buzelor dorită', a scris Lavinia Pîrva pe rețelele de socializare.

Frumoasa vedetă nu este la prima intervenție de acest fel. În vara anului 2021, Lavinia Pîrva și-a remodelat buzele, însă a primit numeroase critici din partea fanilor.

„Urâte buze. De ce te-ai mutila așa? Nici nu poate să-și mai închidă gura; Toate la fel de urâte! Bleah; Păcat de frumusețea ei naturală! Și acele sprâncene de animal cu blană, nu le văd rostul pe chipul ei frumos', au scris fanii din mediul online.

Lavinia-Pirva2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum mai bine de doi ani, Lavinia a mărturisit că va merge la medicul estetician atunci când acesta va considera că va fi nevoie. De asemenea, a declarat că intervențiile la care a apelat sunt minim invazive și că îi place să aibă grijă de corpul și aspectul său fizic.

„Nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! (…) Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!', a spus Lavinia Pîrva atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete