Lavinia Pîrva, detalii despre prima întâlnire cu Ștefan Bănică Jr.: „L-am întrebat dacă…”

Lavinia Pîrva se poate declara o femeie împlinită. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică Jr., iar de când a devenit mamă, viața lor s-a schimbat.

Deși sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, Lavinia Pîrva a făcut, recent, câteva declarații despre tatăl băiețelului ei. Prima lor convorbire a fost absolut fabuloasă aceasta întrebându-l pe artist dacă s-a machiat.

„Prima dată când l-am cunoscut (n.r. – pe Ștefan Bănică jr), l-am întrebat dacă este machiat', a declarat Lavinia Pîrva în emisiunea lui Marius Manole.

Frumoasa soție a lui Ștefan Bănică Jr. a povestit în urmă cu ceva timp cum s-a schimbat viața sa de când a devenit mamă. Aceasta a recunoscut că acest statut nu este deloc ușor, însă fericirea de care are parte compensează toată oboseala sau stresul acumulat în urma rolului de mamă cu normă întreagă.

„Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. (…) Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă.

Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură’, a mărturisit Lavinia Pîrva în cadrul unei emisiuni TV.

Cu toate acestea, mama cântărețului este foarte aproape de ei ori de câte ori aceștia sunt plecați sau au diverse activități.

„Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan și trece mai des, se mai joacă cu el. Seara încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol stă mama, vine bunica, găsim o soluție. Dar faptul că am stat acasă, nu au fost așa multe evenimente în perioada asta, am lucrat de acasă pe partea cu magazinul… a fost mai simplu', a mai spus frumoasa vedetă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete