Laurette, eșec la „Imperiul Leilor” când și-a prezentat afacerea: „Prefer să stau acasă”

Laurette este una dintre cele mai exotice prezențe feminine din România. Aceasta a venit în platoul emisiunii „Imperiul Leilor' pentru a obține sprijin de la investitori.

Laurette are un salon de masaj și voia 50.000 de euro în schimbul a 20% din acțiuni.

„Am câștigat și concursuri de frumusețe, dar până la urmă mi-am dat seama că trebuie să construiesc ceva de viitor, de aceea m-am apucat să dau naștere acestui frumos proiect. Voi fi în fața leilor regina africană, iar regina africană înseamnă femeia puternică, înseamnă fertilitate, exotism, înseamnă pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!', a spus aceasta, conform protv.ro.

Ideea afacerii sale este de a crea o atmosferă specifică continentului african. Aceasta susține că toți cei care calcă pragul salonului se pot bucura de delicii africane, muzică și masaj. Mai mult decât atât, chiar ea face masaj.

„Fac și eu masaj. Se numește masajul reginei africane', le-a spus aceasta investitorilor.

Prezentarea sa a fost tentantă, însă juriul a preferat să nu investească.

„Prefer să stau acasă', a spus Dan Șucu.

„Ești un personaj fenomenal! Chiar prea exotic pentru mine. Dacă mă duc la nevasta mea acasă să-i spun că sunt partener cu Laurette, o să-mi iau o cameră la hotel și atunci prefer vorba lui Șucu: să stau acasă. Dar cred că ai o idee foarte bună!', i-a spus și Dragoș Petrescu.

„Eu nu intru în afacerea ta, dar plătesc două fete din Camerun sau de oriunde din Africa care vin să lucreze la tine. Mă ocup eu un an să plătesc salariul', a fost ajutorul oferit de Wargha.

Sugestia Cristinei Bâtlan pentru Laurette a fost să se implice în campanii de promovare a femeilor, iar afacerea ei să rămână așa cum este acum. Deși nu a obținut nici un câștig financiar, Laurette a fost apreciată pentru idee.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete