Laurențiu Reghecampf Jr, declarații suprinzătoare în fața judecătorilor: „Am vorbit cu mama înainte”

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. În cursul zilei de joi, 2 iunie, a avt loc un nou termen, însă cel audiat a fost băiatul lor, Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebeto cum îl alintă familia.

Bebeto are 14 ani și s-a prezentat în fața judecătorilor pentru a le răspunde la întrebări. Adolescentul a fost însoțit la Judecătoria Buftea de sora sa mai mare și avocatul impresarei, Anamaria Prodan fiind în Abu Dhabi.

Imediat ce a ieșit de la audieri, puștiul a oferit câteva declarații unei emisiuni TV și a mărturisit cum au decurs lucrurile înăuntru. Fiul antrenorului a spus că totul a fost în regulă și că așa cum a spus în nenumărate rânduri și mama sa, ei încearcă să treacă peste această perioadă grea.

„A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint', a spus fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf pentru emisiunea TV, scrie Spynews.

Băiatul a mai spus și faptul că tatăl său nu l-a mai căutat de foarte multă vreme. Cu toate acestea, antrenorul a mărturisit că recent i-a dăruit fiului său o pereche de încălțăminte, însă potrivit celor spuse de Bebeto, declarațiile lor nu coincid.

„Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze', a mai spus Bebeto.

Laurențiu Reghecampf pare să înceapă cu adevărat o nouă viață. Iubita sa, Corina Caciuc, a născut cel de-al treilea băiat al antrenorului pe 19 mai. Micuțul s-a născut sănătos, iar părinții lui i-au ales un nume rar întâlnit în România, și anume Liam. Imediat după ce s-au externat, antrenorul a mers la un restaurant și au luat masa împreună.

„Mulțumim Doctorilor, Asistentelor 🙏, ne am simțit extraodinar și suntem foarte fericiți ca Liam a avut parte de cele mai bune condiții 🙏❤️’, a fost mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete