Cătălin Măruță, declarații despre Bianca Drăgușanu la TV. Cei doi sunt în conflict de câteva luni: „Poate să îl facă…”

Între Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu există un conflict încă de acum câteva luni, când vedeta a declarat că nu va mai merge niciodată în emisiunea prezentatorului. Acum, în direct la TV, acesta i-a rostit din nou numele Biancăi.

Psihologul Cristian Andrei a explicat în cadrul emisiunii „La Măruță' de la Pro TV, care este importanța „testului zombie'. Este vorba despre un test de personalitate pe care partenerii ar trebui să-l facă înainte de a începe o relație serioasă sau să facă un copil. Acesta are rolul de a scoate la iveală anumite tulburări ale unei persoane. Ceea ce înseamnă că și-ar putea pune amprenta asupra căsniciei.

Pornind de la această discuție, Cătălin Măruță, moderatorul, a făcut o remarcă la adresa Biancăi Dragușanu, scrie Libertatea.

„Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Direct la ei m-am gândit. Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie. Poate să-l facă Gabi Bădălău testul acuma', a spus Cătălin Măruță atunci când a auzit informațiile dezvăluite de Dr. Cristian Andrei.

catalin-maruta-si-bianca-dragusanu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Bianca Drăgușanu, supărată pe Cătălin Măruță

Vedeta a anunțat că nu va mai merge în emisiunea prezentatorului. „Sunt dezamăgită pentru că, deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc, pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează.

Eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei', a declarat atunci Bianca Drăgușanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete