Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce Anamaria Prodan l-a acuzat că a luat din banii familiei. „Nu am revendicat niciun bun”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Impresara apare constant la TV și în presă făcând declarații despre mariajul ei, însă antrenorul a fost ceva mai discret. Acum, el a luat atitudine, mai ales după ce soția l-a acuzat că a luat din banii familiei pentru a-i cheltui cu iubita însărcinată, dar și că nu se mai interesează de copiii lui.

Într-un comunicat oficial. Laurențiu Reghecampf a transmis: „Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni: Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.

Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată. Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal', a fost comunicatul transmis de Laurențiu Reghecampf pe una dintre rețelele de socializare.

anamaria prodan decizie divort reghecampfSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anamaria Prodan mărturisea acum câteva săptămâni că la partaj ea va rămâne cu toată averea. „Averea pe care eu o am este moştenire de la mama mea. Laurenţiu şi-a luat fără acordul nostru părţile lui. În momentul acesta noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat.', a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, către Reghecampf: „Tu i-ai transferat din conturile nostre direct în conturile domnişoarei'

În urmă cu câteva zile, la postul TV la care e acționară, Anamaria Prodan l-a acuzat din nou pe soț, dar de data aceasta a adus-o în discuție și pe Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, cea care îi va dărui anul următor un copil. „Domnişoara de 29 de ani ne terorizează cu mii de mesaje pe noi toţi de cea mai joasă speţă şi care beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viaţa şi pe care frumuşel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile nostre direct în conturile domnişoarei. A venit momentul ca toate femeile şi bărbaţii din România să deschidă foarte bine ochii, că stai 18 ani sau cât am stat noi împreună şi să se pomenească că soţul, veriga slabă a familiei, este călcat în picioare de o anumită domnişoară.

Cumva, soţul foarte supărat, face ca prin minune să apară public poze cu Anamaria Prodan. Noi te-am numit matriţa bărbatului perfect. Azi apare în acest pictorial, foarte frumos, uitând că a fost Moş Nicolae, aruncând cu o sumă mică de bani copilului tău prin şofer, prin faptul că îţi aduce COVID acasă şi nu poţi să îl vezi. Eu cred că ăsta este momentul zero când trebuie să se termine această mizerie. Eu încerc să salvez demnitatea familiei. Copiii mei au primit o lecţie de viaţă cruntă din partea tatălui lor. El nu mai face parte din această familie, începând de acum', a mai declarat la Realitatea Plus Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete