Laura Cosoi revine la TV. Unde va apărea actrița, după ce a semnat un nou contract: „Mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial”

Laura Cosoi se alătură producției românești „Bravo, tată!', reînnoită pentru cel de-al doilea sezon, ce va fi difuzat începând cu data de 18 februarie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Noul sezon „Bravo, tată!', comedia ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice, dar și despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit și, totodată, să-și facă și timp pentru prieteni.

Apreciată de un public larg pentru prestațiile sale în diferite roluri, Laura Cosoi mărturisește: „Mi am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo,tată! și că s-au gândit că mă potrivesc în această formulă.

Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini. De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria'.

Ce rol joacă Laura Cosoi în „Bravo, tată!'

Despre Letiția, un personaj cu adevărat captivant, actrița declară: ,,Sunt fericită că pot juca într-un serial de comedie, mi se pare că mi se potrivește acest gen, iar de data aceasta interpretez un personaj cu care nu m-am mai întâlnit, ca profil, până acum.

Este vorba despre Letiția, o femeie captivantă, orientată spre spiritualitate, spre lumea energiilor, care sunt, acum, foarte la modă. Vorbim, așadar, despre un personaj pe care a trebuit să-l analizez și să-l învăț, treptat. Vreau să las publicul să descopere acest personaj și abia aștept să văd cum va fi primită Letiția în sufletul iubitorilor serialului și mă bucur că am această șansă minunată de a face parte din această echipă'.

Cu personaje noi, replici memorabile, provocări care vor ține publicul captiv și intrigi amuzante, acest nou sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor, începând din 18 februarie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

laura-cosoi-in-serialul-bravo-tata-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Laura Cosoi, însărcinată a patra oară, se confruntă cu probleme de sănătate: „Mă lupt de o săptămână cu…'

La începutul acestui an, Laura Cosoi a anunțat vestea încântătoare că este însărcinată pentru a patra oară, adăugând o nouă bucurie în familia ei. Cu toate acestea, perioada recentă a fost una plină de provocări pentru actriță, care a suferit pierderea mamei sale la finalul anului trecut. Cu inima încă grea de durere, Laura Cosoi se pregătește să devină mamă din nou, adăugând un nou capitol emoționant în viața sa.

Răceala persistentă a fost doar una dintre provocările pe care Laura le-a întâmpinat în această perioadă. Cu toate că se confruntă cu probleme de sănătate, Laura nu a renunțat la angajamentele sale profesionale în teatru și televiziune. Sprijinită de soțul ei, Cosmin Curticăpean, Laura a avut ocazia să se bucure de puțină liniște și relaxare în timp ce cei trei copii au fost plecați la munte.

„Mă lupt de o săptămână cu răceala care nu îmi dă pace și tare greu mi-a fost zilele astea să gestionez filmările, repetițiile, chiar și copiii… De ieri însă, Cosmin a plecat cu fetițele la schi, motiv pentru care aseară, când m-am întors de la Chefi la cuțite, casa era goală. Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace. M-am demachiat și m-am cuibărit cu un ceai în brațe în fața televizorului. Mă luase somnul la un moment dat, dar m-am încăpățânat să mai văd vreo două episoade din True Detective. În fine, am dormit buștean până azi la 10… eu credeam că este 7

Mi-am băut cafeaua, am mâncat o felie de cozonac și iar m-am cuibărit în canapea. După prânz am pornit spre teatru. Acum sunt acasă. Pot spune că a fost o seară frumoasă. Și mai pot spune că oricât de mult îmi place haosul minunat din viața mea, astea două zile au venit ca un balsam’, a transmis Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete