Loredana Groza, primele declarații despre intervențiile estetice

Loredana Groza

Loredana Groza a atras atenția publicului în ultimul timp prin prisma transformărilor care o fac să arate diferit de ceea ce știu cu toții. Mai mulți urmăritori au acuzat-o că nu mai este ea și că ar fi cazul să se oprească în a-și mai face tot felul de intervenții la nivelul feței.

Cu toate acestea, frumoase blondină în vârstă de 51 de ani le-a transmis fanilor săi că nu a apelat la chirurgie estetică, ba chiar le-a mărturisit care sunt tertipurile la care recurge pentru a arăta bine. Recent a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV și a abordat și acest subiect a devenit viral de la vremea încoace.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și cu curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale ' , a mărturisit Loredana Groza.

De altfel, acest lucru nu este o noutate pentru că jurata emisiunii „X Factor' a declarat acest lucru în repetate rânduri. Mai mult decât atât, ea a mai spus că tratamentele la care a apelat sunt non-invazive și secretul tonusului său constă în activități sportive, alimentație corectă și proceduri zilnice pentru față și corp.

Cu toate acestea, medicul Victor Topolog trebuie să transforme Loredanei Groza a avut loc datorită unor numărase intervenții, „fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic'.

„A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat. Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic.

În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferi intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum sau formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme ' , a precizat medicul Victor Topolog.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete