Laura Cosoi, apariție de senzație pe o plajă din Corfu

Laura Cosoi este una dintre persoanele publice de la noi care atrag în mod constant atenția. Fie că este vorba despre o imagine de familie, despre un gând pe care îl împărtășește cu cei care o urmăresc sau despre o ținută aparte, Laura Cosoi reușește să iasă în evidență.

Aflată zilele acestea în vacanță în Grecia, alături de familie, Laura Cosoi a postat mai multe imagini din sejurul ei. Dintre toate imaginile, una în mod special a atras atenția, dar și criticile câtorva persoane care îi urmăresc conturile de socializare. Într-un costum de baie negru, cu un slip decupat atipic, îndrăzneț, Laura Cosoi a reușit să stârnească tot felul de comentarii. Într-unul dintre acestea, cineva spunea: „cred că slipul este un pic mic'. Răspunsul Laurei a venit imediat: „chiar deloc' urmat de un emoticon care râdea. Ulterior, o parte din comentariile care criticau alegerea costumului de baie au fost șterse.

Laura Cosoi, alegeri îndrăznețe

De altfel, nu este prima oară când Laura Cosoi este criticată pentru pozele în ținute sexy. O poză de acum câteva luni, în care Laura purta un body cu un decupaj asemănător, a lăsat, de asemenea, loc pentru multe interpretări și nemulțumiri. „Ce exemplu ești pentru fetele tale ? Nu te gândești că îți pui copii într-o ipostaza nasoală? Ok arăți bine… dar fă-o îmbrăcată mă fată 🙌 așa o să le le înveți și pe ele să facă și alte chestii!! Îti faci copiii de râs… femeie serioasă ești' i-a comentat cineva la vremea respectivă. În acel moment, Laura a explicat că ea „este și așa', referindu-se la preferința de a se afla și a poza și în ipostaze mai sexy.

Vacanță în Corfu

Aflată în vacanță în Grecia, Laura Cosoi a aniversat aici 6 ani de la momentul căsătoriei, alături de cele două fetițe și de soțul ei. „În această vacanță mi-am propus să simt mai mult decât să fac. Este atât de bine când pot da mai încet gălăgia din jur… uneori imi iese, alteori nu, dar important este că îmi propun să fac câte ceva și pentru mine! Voi?' a fost unul dintre mesajele de vacanță transmise de vedeta TV. 

Citește și: Gina Pistol, intervenție la nivelul feței

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete