Larisa Iordache, la spital imediat după calificarea la Jocurile Olimpice din Tokyo

În cursul zilei de miercuri, 21 aprilie, Larisa Iordache a participat la Campionatele Europene de la Basel și s-a calificat la Jocurile Olimpice din Tokyo. Din păcate, imediat după această performanță, gimnasta în vârstă de 24 de ani a ajuns la spital.

Federația Română de Gimnastică a anunțat că Larisa a participat la competiție cu o ușoare stare subfebrilă, însă a reușit să-și atingă țelul. Medicii au declarat că sportiva ar putea avea o infecție la rinichi, însă se continuă investigațiile pentru stabilirea diagnosticului.

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.
O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă.

Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă, determinarea diagnosticului este în desfăşurare. După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 şi mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică', au anunțat reprezentanții Federației Române de Gimnastică.

Larisa Iordache le-a mărturisit fanilor din mediul online că nu s-a simțit în cea mai bună formă, însă a reușit să se califice la marea competiție din Tokyo. De asemenea, aceasta și-a asigurat susținătorii că, deși investigațiile medicale continuă, ea este sigură ca va fi bine.

„Am intrat în competiție cu o stare subfebrilă, dar am reușit să concurez și să-mi împlinesc visul. Acum fac investigații și am încredere că totul va fi bine', a fost mesajul Larisei de pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo ocupând locul al doilea calificant la individual-compus. Notele obținute de gimnastă au fost bârnă 13.466, sol 13.400, sărituri 14.366, paralele 13.466. Total, 54.698 puncte, cu care s-a clasat pe locul 4.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete