Larisa Drăgulescu are o avere de 2 milioane de euro. Cu ce se ocupă la 14 ani de la divorțul de gimnast

Larisa Drăgulescu a divorțat în urmă cu 14 ani de Marian Drăgulescu, tatăl copiilor ei. A lucrat o perioadă mai lungă de timp în străinătate, iar acum aceasta obține bani din paginile sale private cu profil erotic, dar și dintr-o firmă cu profil de furnizare a gazelor naturale. 

Larisa s-a recăsătorit vara aceasta, dar nu are de gând să împartă cu soțul ei averea pe care a strâns-o. Au făcut un contract. Aceasta deține șase case, un salon de înfrumusețare și plănuiește că cumpere și un teren pentru o vază sportivă. Așadar, averea ei e estimată la două milioane de euro.

„Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major. Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro', a spus Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

În privința salonului de înfrumusețare, Larisa Drăgulescu vrea ca acesta să fie unul de lux. „Momentan lucrez la renovarea unui salon de înfrumusețare, pe care-l voi deschide perioada următoare în Reșița: pentru păr, unghii, solar, saună, make-up și tot ce mai este nevoie. Am făcut un calcul și investiția se ridică undeva la peste 150.000 de euro. M-am decis să fac asta pentru că în Reșita îmi găsesc foarte greu programare la unghii și cosmetică. Îmi doresc sa fie un spațiu mare și luxos unde atât femeile, cât și bărbații care se răsfață, să se simtă confortabil. Soțul mă susține, în tot ce fac, lucrează împreună cu muncitorii și angajații, nu spune nimic', a mai spus Larisa pentru aceeași sursă.

Cu ce se ocupă Larisa Drăgulescu

„În prezent sunt implicată în mai multe business-uri, ca să zic așa. Activez într-o companie ce se ocupă cu furnizarea gazelor naturale și pe lângă asta mă ocup și de paginile mele private, cu profil erotic. Banii câștigați până în prezent i-am investit în mai multe proprietăți pe care le închiriez. Și mă mai ocup intens de deschiderea unui salon de înfrumusețare. Sper ca până la sfârșitul anului acesta să reușim să-l deschidem', a spus ea acum ceva vreme pentru cancan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete