Larisa Drăgulescu, aniversare de lux alături de fostul soț și iubita acestuia

Larisa Drăgulescu a împlinit recent 37 de ani. Cum un asemenea eveniment nu putea trece neobservat, aceasta a organizat o petrecere luxoasă cu mulți invitați. Printre aceștia, cei care au atras atenția au fost chiar fostul ei soț, Marian Drăgulescu și iubita acestuia.

Larisa Drăgulescu a organizat o super petrecere cu ocazia aniversării sale, iar alături de ea au fost Marian Drăgulescu și actuala iubită. Fosta soție a campionului nu a ezitat și a împărtășit pe rețelele de socializare fotografii cu cei doi.

Sărbătorita a avut grijă ca ea să fie în centrul atenției, iar ținuta aleasă a fost de mare ajutor. Ea a purtat o rochie decoltată, un accesoriu masiv la gât și în picioare a ales o pereche de ghete cu un toc mic.

Pe parcursul petrecerii, Larisa a imortalizat mai multe momente și printre petrecăreți s-au aflat și fostul soț și actuala iubită. În urmă cu ceva timp, Larisa Drăgulescu a declarat la Antena Stars că se înțelege foarte bine cu partenera tatălui copiilor ei.

„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. (…) Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian.

Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii. Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri', a mărturisit Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

Larisa-Dragulescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În ultimii ani, fosta soție a campionului a muncit foarte mult pentru a reuși să-și întrețină copiii. Potrivit spuselor acesteia, ea a câștigat aproape 10.000 de euro pe lună în ultimii ani având diferite locuri de muncă.

„Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu aș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani', a mai spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete