Mircea Radu, despre bucuriile vieții

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, Mircea Radu a ales acum un an să renunțe la colaborarea sa cu Televiziunea Română și să se retragă la Piatra Neamț.

Mircea Radu este unul dintre oamenii cunoscuți din mass-media TV. A prezentat jurnale de știri, mulți ani a fost moderatorul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni, „Din dragoste', a revenit la știri, iar în ultimii ani a prezentat o emisiune care pare să i se fi potrivit foarte bine, „Povești cu gust'.

Cu toate acestea, la începutul lui 2021 a decis să întrerupă colaborarea cu postul național de televiziune și să se retragă la Piatra Neamț.

În aprilie, Mircea Radu declara pentru impact.ro: „Sper să mă credeţi când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR acea emisiune specială, un veritabil reality-show. A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant.'

Mircea Radu: „Relaxat și cu o cană cu ceai fierbinte în mână'

În același timp, conform propriilor declarații, Mircea Radu a continuat să ofere consultanță unor personaje juridice pe partea de imagine publice și să posteze în mod constant pe rețelele de socializare frânturi din viața sa personală.

De curând, fostul prezentator a împlinit 54 de ani. Aceasta a postat o imagine în care ținea o cană cu ceai, însoțită de mesajul: „relaxat și cu o cană cu ceai fierbinte în mână – cel mai bun mod de a privi către viitor. Mulțumesc tuturor prietenilor pentru mesajele venite azi!'

La 54 de ani, Mircea Radu vorbește în postările sale despre viața trăită cu simplitate, despre momente importante trăite din plin, dar și despre bucate alese, cam cum făcea în emisiunea pe care o găzduia.

„Fasolea frecată cu ulei de floarea soarelui, usturoi pisat și sare, pusă pe un colț de pâine caldă a cărui coajă se încovoiae sub greutatea vâscoasă, mâncată cu murături, e dincolo de hrană; e ritual, e rânduială. E mâncarea cu care românii intră în iarnă și o trec', a fost una dintre postările sale recente și apreciate.

Mircea RaduSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: O actriță din serialul „Adela', amenințată de fani

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete