Ce nu consumă niciodată Romanița Iovan pentru a arăta impecabil la 58 de ani: „E ceva ce fac de mică. Nu s-a întâmplat acum doi ani sau ceva de genul”

Romanița Iovan arată impecabil la 58 de ani. Pentru a se menține în formă, creatoarea de modă ține cont de anumite reguli, de la care nu se abate niciodată. A renunțat chiar și la unele alimente.

„Este foarte importantă sănătatea. De exemplu: nu beau alcool, nu am băut niciodată. Am gustat și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu am fumat, nu fumez și nici nu am pierdut nopțile. Este important, într-adevăr', a spus creatoarea de modă pentru Impact.ro.

Romanița Iovan urmează cu strictețe câteva reguli și încearcă să nu se abată de la ele. „Dacă am adormit la ora 12 sau la ora 1 noaptea, într-o anumită seară, am suferit din punctul ăsta de vedere și am zis că trebuie să recuperez, cumva, acele ore nedormite. Sunt importante toate mișcările astea.

Mănânc și sănătos, mă îngrijesc. E ceva ce fac de mică. Nu s-a întâmplat acum doi ani sau ceva de genul. Mă întrețin și mă preocupă lucrul ăsta!', a mai declarat Romanița Iovan pentru aceeași sursă.

romanita-iovan-58-de-ani-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Romanița Iovan face și masaj facial

În vârstă de 58 de ani, Romanița Iovan are mare grijă de felul în care arată. Vedeta a descoperit un masaj special, cel facial, și mărturisește că acesta este trucul cu care se menține tânără.

„Ultima mea găselniță este masajul special, îți masează fața ca și cum ți-ar masa corpul. Totul este să-ți tonifice musculatura.

La față nu putem să facem sport. Are o tehnică specială care ajută la îmbunătățirea calității pielii. Este o chestie nemaipomenită.

Atunci când mă uit la fiul meu și văd că are 16 ani și e înalt de 1,87 m… și el este născut de ziua mea, la 42… Fac o simplă adunare și realizez că trebuie să fiu o mamă tânără în continuare’, a spus Romanița Iovan, potrivit Fanatik.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete