Cum se menține Alessandra Stoicescu la 47 de ani: „Nu a fost deloc ușor începutul”

Alessandra Stoicescu a împlinit 47 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum se menține în formă.

Alessandra Stoicescu a împlinit 47 de ani iar cadoul perfect a fost o vacanță împreună cu familia în Maldive. Fiica vedetei de la Antena 1, Sara, are aproape 4 ani și încă de când s-a născut, pleacă cu părinții în toate vacanțele, Alessandra spunând că: „De când o avem pe Sara, am reușit să facem exact ce ne-am propus încă de când eram însărcinată: să nu ne schimbăm prea mult planurile de vacanță și să o luăm cu noi peste tot, călătoriile fiind pasiunea noastră comună. Sunt aproape 4 ani de atunci și sunt foarte fericită că vacanțele în trei sunt ceva firesc, deloc greu ci, dimpotrivă, vedem diferențele mari de la o călătorie la alta, cum Sara înțelege mai bine lucrurile, cum se dezvoltă. Deja răspunde și în limba engleză, are conversații cu copiii de alte naționalități pe care îi cunoaște la plajă sau la masă, este din ce în ce mai creativă în joacă, simt că o ajută enorm faptul că vede oameni atât de diferiți și locuri extraordinare. Tot ce mi-aș dori este să facem asta mai des dacă am putea, dar an de an, de ziua mea, plecăm la plajă și de cele mai multe ori am ales Maldive. De fiecare dată descoperim lucruri noi, peisaje de vis și activități interesante pentru toată familia. Sara este foarte fericită, se bucură de tot ce vede, improvizează jocuri și își face prieteni, iar noi ne putem relaxa petrecând mai mult timp împreună'.

alesandra-stoicescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 este președinte și ambasador al Fundației Mereu Aproape și fondator, director general și trainer Intact Media Academy, cea mai veche școală de televiziune din România. 

Cum se menține Alessandra Stoicescu la 47 de ani 

„De la începutul anului mi-am propus să îmi fac mai mult timp pentru mine și, de data asta, să îmi și țin promisiunea față de mine, așa cum o fac mereu față cei din jur. Mi-am organizat mai bine timpul și am reușit să îmi fac un program constant de mers la sport, m-am înscris la toate clasele care mi se potrivesc, astfel încât să am diversitate, să fiu motivată. Nu a fost deloc ușor începutul, pentru că de ani de zile nu am făcut sport după un program organizat, constant. Însă am simțit destul de repede beneficiile și asta m-a motivat foarte tare. Mă simt extraordinar, am mai multă energie și simt că mi-am îmbunătățit postura. Sara împlinește 4 ani în curând și este un copil pentru care chiar e nevoie de multă energie, așa că am de ce să mă antrenez 😊.' 

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete