La ce a fost obligată Lili Sandu să renunțe din cauza sarcinii?

Lili Sandu și Silviu Țolu
Lili Sandu și Silviu Țolu

O sarcină neașteptată și mult așteptată de Lili Sandu. Așa am putea descrie perioada minunată prin care trece vedeta.
Pentru a se asigura ca lucrurile evoluează conform planului, bruneta nu face rabat la nimic ce ține de siguranța ei. Cafeaua pare să fie viciul la care a renunțat Lili Sandu de dragul micuțului pe care îl poartă în pântece. “Când mă iau cu treabă în timpul zilei dar un fluturaș mic dă din aripioare la mine în burtica și îmi spune să iau o pauză… Cafeaua e doar pentru miros, m-am lăsat de ea”, a declarat vedeta.

Lili Sandu și Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu

În contrapartidă, Lili Sandu consumă cantități importante de smoothie-uri de fructe proaspete care îi conferă necesarul zilnic de energie de care are nevoie.

Puțini sunt cei care știu cât de mult a luptat vedeta pentru a obține o sarcină. Însărcinată în 4 luni, Lili Sandu a urmat o perioadă de timp tratamente de stimulare, ba chiar a luat în calcul și procedura de fertilizare in vitro.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți?!', a spus Lili Sandu într-o emisiune tv.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete