La 77 de ani, Diane Keaton speră să-și găsească dragostea: „Sunt cam ciudată”

Diane Keaton este o femeie cu numeroase realizări. Are la activ peste 5 decenii de actorie, un Oscar, multe realizări filantropice și este mama a 2 copii adoptați. Actrița a reușit să facă toate acestea de una singură, deoarece până în prezent nu a fost niciodată căsătorită. Acest lucru nu a deranjat-o niciodată, dar se pare că ar putea fi în căutarea unui nou fior în viața ei.

În timp ce își promova noul film romantic, Maybe I Do, în care joacă alături de Susan Sarandon și Richard Gere, Diane Keaton a trebuit să răspundă la câteva întrebări despre viața ei amoroasă, în conformitate cu tema filmului. A urmat o mărturisire, care a surprins-o pe gazdă. Vedeta nu a mai fost la o întâlnire de peste un deceniu.

„Să spunem 15 ani. Eu sunt cam ciudată, dar mă descurc bine”, a zis ea.

Și totuși, actrița pare încă încrezătoare în ceea ce privește perspectivele sale de viitor și nici măcar vârsta de 77 de ani nu pare să o deranjeze.

„Într-o zi, cineva se va căsători cu mine. Poate unul dintre acești bărbați drăguți care trebuie să aibă de-a face cu mine astăzi”, a continuat ea, scrie Bright Side.

În trecut, actrița premiată cu Oscar a explicat că nu a regretat niciodată că nu s-a căsătorit. Ea a explicat că instinctul ei matern a fost întotdeauna mai puternic decât găsirea unui suflet pereche: “Iubirile vieții mele sunt copiii mei și mama mea. Nu simt ca și cum aș avea nevoie de un bărbat. Nu mă înțelegeți greșit, iubesc bărbații…dar am copii și munca mea. Mie îmi convine”.

Bărbații cunoscuți alături de care a fost văzută de-a lungul timpului sunt Woody Allen, Al Pacino și Warren Beatty.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete